Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
CUP- KAMPEN
Generell info
Av Lars Hustad 
20.03.2014 09:37:33
Tilbake Skriv ut    
Når dette skrives er vi ca 35 timer unna kampstart. Vi må, både spillere og støtteapparat, begynne å komme i modus og å fokusere på kampen.
-
Muhammad Ali skal en gang ha uttalt:
 
Umulig er bare et stort ord som brukes av små menn som heller vil leve i den verden de er født inn i, enn å bruke sin kraft til å forandre den.  Umulig er ikke et faktum, det er en mening.  Umulig er ikke en konstatering, det er en utfordring.  Umulig er potensial.
            Umulig er midlertidig.  Umulig er ingenting!
 
Ofte kan ord vi bruker sette oss i en tilstand vi kanskje ikke ønsker.  Tenk over denne høflighetsfrasen vi ofte bruker:
Hvordan går det?  Det går bra.  Dette vil ikke inspirere hverken en selv eller spørsmålstilleren.  Hvis en legger til:  Det går veldig eller fantastisk bra.  Det vil du sannsynligvis si med et glis rundt munnen.  Spørsmålsstilleren vil da følge opp:  Jøss, går det fantastisk bra, fortell?  Så må du meddele hva som går fantastisk bra.  Som oftest har vi noe som går fantastisk eller veldig bra.
 
Etter en lang arbeidsdag bruker mange ordet sliten.  Hva skjer da?  Jo, du tillater deg å falle sammen litt fordi du forbinder ordet med noe, akkurat som du forbinder lyder og bilder med noe.
Mange er ikke klar over dette, men ord påvirker oss umiddelbart.  Negativt lada ord kan skape en tilsvarende negativ følelse.
 
Tekstideene over er henta fra boka BLI BEST av Erik Bertrand Larsen.  Han er utdanna befal, fallskjermjeger og siviløkonom og har vært/er mentaltrener for næringslivstopper og Norges beste idrettsutøvere. 
 
Nils Arne Eggen skal en gang ha uttalt:
Hvis du går på banen for selv å bli god, da er det 1 som blir god.  Går du på banen for å gjøre andre gode, ja da er det 10 som blir gode!
 
Vi ønsker at våre supportere, publikum og øvrig støttepersoner blir med å gjøre dette til en positiv opplevelse.  Møt opp i Alta/Finnmarkshallen i morgen!  
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad