Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
KARL MAGNUS ØFELDT EIDE
A-laget
Av Tor Kristian Pedersen 
17.03.2014 13:28:15
Tilbake Skriv ut    
Debuterte for Sørøy Glimt i 2013. Oppdatert
-
 
Navn: Karl Magnus Øfeldt Eide
Født: 1989
Tidligere klubber: Nordkinn, Norild, Alta
Debuterte for Glimt: 2013
Posisjon: Keeper
Foretrekket fot: Høyre
Favotrittlag i Europa: Chelsea

Jeg kom til Sørøy Glimt i slutten av mai i 2013. Det var ingen selvfølge at det skulle bli sånn. Jeg slet med å få tillit i BUL, naturlig nok etter å ha vært ute av gamet siden august 2011, kontrakten min med Alta IF gikk ut samme året. Og jeg jobbet hardt med god hjelp av Tron Reginiussen på Manuell Terapi i Alta for å få meg på beinan igjen etter at jeg fikk to prolapser i korsryggen, der jeg sleit med å gå de første 6 månedene. Etter 18 måneder uten fotball greide jeg endelig å spille igjen å valget ble BUL. Der ble jeg tredje keeper.

Sørøy Glimt kontaktet meg i slutten av mai pga at Stig hadde skadet seg, og lurte på om jeg kunne hjelpe til. Jeg takket ja og skulle i utgangspunktet bare spille 5 kamper. Men jeg bestemte meg for å bli der resten av sesongen. Grunnen var enkel, det var artig å spille fotball igjen. Og jeg trengte å spille kamper for å bygge opp min egen selvtillit, og å finne tilbake til troen på at jeg fortsatt kunne stå i mål selv etter 18 måneders fravær fra sporten. Når utlånet nærmet seg slutten og det bare var en kamp igjen å spille satt jeg meg ned og tenkte på om jeg sku fortsette å spille for Glimt eller om jeg skulle dra tilbake til BUL. Jeg ringte min mentor og tidligere keepertrener Zarko Darmanovic for å få litt råd på veien. Valget havnet på at jeg skulle bli, å bidra til et mulig opprykk på best mulig måte. Jeg angrer ikke på det valget jeg tok. Jeg ble tatt utrolig godt imot av både spillere, trenere og folkene rundt klubben.

Vi var rett og slett som en stor familie. Alle kjempet for hverandre. Vi hadde en flott oppmann i Tor Kristian Pedersen som gjorde alt for å få guttene til å trives når vi kom utover, mens vi trente på fredagskvelden sto han inne på klubbhuset og lagde mat. Både Tor Kristian, spillerne og sjefen sjøl skal ha skryt for at jeg valgte å bli. Spillergruppen var et flott gjeng, der alle ble inkludert, sto på i kamp og på trening. Og det var vel en bonus for hele gjengen at jeg i tillegg til å velge å bli fant meg en flott kjærest der ute. Snorre Sjursen skal også få en klapp på skuldra for at han ga meg selvtilliten tilbake, og truen på at jeg fortsatt hadde ferdigheten i meg.

Alt i alt er Sørøy Glimt en vanvittig flott klubb. Folk står på og jobber på dugnad. For å få en liten klubb til å gå rundt er man helt avhengig av disse folkene. Samtidig er Samhold klubbens store styrke. Og jeg takker for at jeg fikk muligheten til å være med på en vanvittig flott å artig sesong i fjor som ble kronet med opprykk til 3 divisjon. Og jeg gleder meg enormt mye til seriestart. Og jeg håper og tror at vi kan overraske mann i gata. STÅ PÅ ALLE SAMMEN

Mvh

Karl Magnus Eide
-

Kommentarer til denne nyheten:
 
18.04.2014, skrevet av Lars
Veldig flotte ord og hyggelig omtale av klubben. Vi er glade for å ha deg med på laget.
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad