Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
DET SER LYST UT
Generell info
Av Karl Magnus Eide 
08.09.2016 13:09:24
Tilbake Skriv ut    
Det ser lyst ut for en ny sesong i "nye" 4 divisjon. Vi har plukket poeng mot lagene vi skal ta poeng mot denne sesongen. Dessverre ble både Honningsvåg, Porsanger & Norild noen hakk for stor for oss.
-
Det ser lyst ut for en ny sesong i "nye" 4 divisjon. Vi har plukket poeng mot lagene vi skal ta poeng mot denne sesongen visst vi ønsker å være med i det gjeve selskapet i Finnmark. Dessverre ble både Honningsvåg, Porsanger & Norild noen hakk for stor for oss. Men det skal sies at begge kampene mot Norild var av det jevne slaget, det samme var hjemmekampen mot Honningsvåg.
 
Men av disse tre lagene synes jeg at Porsanger skiller seg ut. Porsanger ga oss enn leksjon i å springe etter i begge kampene. Og er det laget i år som jeg synes spiller best fotball med en midtbane det lukter små svidd av i 4 divisjon. Men Honningsvåg har gitt dem en god kamp helt inn, og er bunnsolid defensivt, men vi får se 1.oktober hvem av disse to som vinner serien.
 
SG har fått en liten luke til Nordlys & Kautokeino om den viktige 5.plassen. Etter at de tok en sterk hjemmeseier mot Nordlys, etter to uheldige resultat før den kampen var det mange som var spent på om vi skulle greie og reise oss igjen. Men vi visste disiplin og med sjøluft i næsa, måse hyl og lett bris ble veien til 3 nye poeng visst.
 
SG fulgte opp med en sterkt 3-2 seier borte mot Kautokeino sist helg. Og etter som jeg har hørt så har aldri SG greid og tatt 12 av 12 mulige poeng mot guttan fra vidda. En meget god prestasjon.
 
Sørøy Glimt ligger nå 6 poeng foran Nordlys med en kamp mindre spilt en Nordlys. Ned til Kautokeino er det 5 poeng og vi har like mange kamper spilt.
 
Kautokeino IL Gjenstående kamper:
 
Honningsvåg-Borte
Indrefjord-Borte
Norild-Hjemme
Nordlys-Borte
 
Nordlys gjenstående kamper:
 
Honningsvåg-Borte en utsatt kamp
Indrefjord-Hjemme
Kautokeino-Hjemme
 
Sørøy-Glimt gjenstående kamper:
 
Indrefjord-Borte
Båtsfjord-Hjemme
Hif-Stein/HFK2-Borte
Rafsbotn-Hjemme
 

 
Til helga skal vi møte Indrefjord til årets nest siste bortekamp. På programmet skal dette være den siste harde nøtt før SG går inn i de 3 siste serierundene mot antatt svakere motstand. Vi reiser av sted med fult lag og mye selvtillit, så får vi håpe at Tim Roger Pedersen spiller Høyre Back til helga også. Kampstart er kl1700 mitt i PL så jeg regner med at det blir stort oppmøte på stadion i Hammerfest. Men jeg er litt skeptisk da lokal fotballen ikke virker så interessant for publikumet i Hammerfest.
 
Vi fra øya blir frakta i privat sjark over til Hammerfest på lørdag, så får vi prøve å se om vi får ordna oss noka kok fesk på vei til kampen slik at vi får oss skikkelig kamp mat. Vi skal også prøve og få til en oppdatering på lørdag. Kommer mer info på facebook :) Da vil jeg bare ønske alle en super dag. Vi ses :)
 

 


-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad