Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
RIL-SG VI ER PÅ RETT SPOR
Generell info
Av Karl Magnus Eide 
14.06.2016 01:37:22
Tilbake Skriv ut    
Nok en 3 poenger ble hentet hjem til Hasvik i helgen. En tøff bortekamp på et dårlig underlag. Men SG holdt hodet kaldt tross en tidlig RIL scoring.
-

Det ble en fin 3-2 seier borte mot RIL. Kampen ble spilt på en bane som minte mer om en potetåker som var gjort klar for årets potet nedleggelse. Vi prøvde å spille fotball men det gikk bare glimtvis bra, stort sett satte ballen seg fast i tuer å høyt gress. Å flere av spillerne til både RIL å SG sleit med å få fart i kula.

1.omgang starter bra, Arle-Ivar sender et frispark fra 25 meter rett på undersiden av treverket og ned på streken, Elias er på returen men header ballen rett på keeperen. Kampen stusser å humper litt frem å tilbake men det er RIL som scorer først på et corner trekk som vi aldri har sett før etter ca 15.min, en skikkelig kald dusj. kampen fortsetter i samme spor men det er SG som står for sjansene. RIL kommer seg til noen avslutninger uten at dem kommer mellom stolpene. Men på tampen av kampen blir Edmund felt inne i RIL sin 16 meter, og dommeren blåser helt korrekt på straffemerket. Arle-Ivar setter den rolig ned i keeperens venstre hjørne. 

I pausen legger Arle å Ukkas om pga de vanskelige spilleforholdene. David Tran blir flyttet opp på midtbanen å Tom Erik kommer inn på stopper plass. Vi skal virkelig vinne midtbanekrigen og satse på litt kjent norsk angreps spill med lange ballen i bakrommet. 

2.omgang blir akkurat slik trenerteamet ønsket at den skulle bli,  SG dominerer og RIL sliter virkelig med å få igang spillet sitt som de gjorde i 1.omgang. SG gir dem verken tid eller rom å den offensive rekken til SG skaper flere store sjanser. Etter 70 min skal det endelig sitte etter et par solide sjanser. SG får frispark på 40.meter Arle sender avsted en verdensklasse pasning til David Tran som har startet på et sugende løp inn mot RIL sin fem meter, der ballen treffer han perfekt og Tran bare breisider ballen i mål fra 8.4 meters hold. Vi fortsetter å trykke dem etter målet å Tor-Børre har en i stolpen etter nok en flott kombinasjon mellom David, Birger å så Arle som sender avsted en stikker til Tor-Børre som kommer helt alene med keeperen. I det 85 min får Arle tak i ballen på midtbanen, stormer mot 16 meteren å sender 5,5 RIL spillere rett i vaffelbua før RIL forsvare lager skikkelig kebab av han inni egen 16.meter. Et sole klart straffe som Tim skal få æren av å sette. Tim fyrer av å tar med seg ballen, fjor årets poteter å noe småstein i sparket som keeperen er på men ikke nok til å hindre mål, og en meget god RIL keeper som har før 2-1 målet til SG 3-4 meget gode redninger og holder RIL inne i kampen, men han må dessverre innse at det står 3-1 til SG når det gjenstår 5.min. RIL sitt trøste mål kommer på 2.omgangens første skudd på mål for RIL. Men vi har full kontroll å 3 nye poeng er med ferga ut til Hasvik igjen.

DET ER VI SOM ER FRA SØRØYA 
 
Neste kamp er kommende lørdag borte mot Nordlys. Nok et lag som ikke har tatt noe poeng enda, og det kommer til og bli nok en vanskelig bortekamp på gressbanen til Nordlys. Kampstart er kl1500 og vi skal komme med et før match intervju med en av guttene på laget før kamp start siden dette manglet før kampen mot RIL. Vi ønsker alle supportere en fortsatt fin uke. Vil også påminne dere om at vi har fått kort terminal på plass, og vi tar nu kort på våre hjemmekamper slik at folk slipper og rane butikkene på Sørøya for penger ;) 
 
Undertegnede skal prøve så godt han kan fremover og holde dere oppdatert på hva som skjer både på vår hjemmeside, facebook & instagram. Men når du både pusser opp hus, har jobb, trening og i tillegg planlegger bryllup så er det ikke alltid tiden strekker til :) 
 
Mvh
Karl Magnus Eide 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad