Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
NOK ET STEG I RIKTIG RETNING
Generell info
Av Karl Magnus Eide 
01.06.2016 02:08:53
Tilbake Skriv ut    
I helgen ble det spilt nok en tøff kamp. Denne gangen var det Indrefjord som gjestet Hasvik Stadion. Og Glimt fikk med seg poeng, men det ble en tøffere 2.omgang en det Sørøy Glimt ønsket.
-
Alt var lagt til rette for en flott fotball ettermiddag på Hasvik stadion lørdag når Indrefjord gjestet Hasvik. Dette var den femte tøffe kampen vår på rad og guttene var spent før avspark etter og ha kommet østfra med 3 poeng og fornyet selvtillit. Indrefjord prøvde seg med litt dirty triks før kampstart og sendte inn sinn sangfull Ragnar Teisrud for og fremføre en vakker selv komponert sang. Dette var nok for og roe ned guttan fra havet. Men Tom Erik Pedersen beit ikke på "Det der funker bare på kvinnfolk" så var det fult fokus igjen. Vi regner med at Ragnar er Indrefjord`s Don Juan. Vi takker for innslaget, det var en flott gest av Indrefjord gjengen.  
 
Og i mens guttene hadde fyrt noen stearinlys og hadde allsang med Ragnar og resten av Indrefjord gjenget i garderoben før kamp så sørget Gørill & de andre frivillige for at rammen rundt kampen skulle bli så fantastisk som dem nettopp ble for våre supportere også. 

 
Folket koser seg under kampen. Båten til Tor-Viggo står klar tilfelle det skal oppstå en alvorlig skade under kampen, slik at vi får fraktet spilleren til nærmeste sykehus fortest mulig. Vi i SG er alltid beredt.  
 
 
Vår eminente speaker holder fokus fra sin holde plass, mens Camilla og Ronja har stål kontroll på grillen. 
 
 
 
Lagoppstilling SG: 
 
Kalle
Kenneth, Tom Erik, David, Tom-Andre
Edmund, Arle, Adrian, Tor-Børre
Tim, Holum 
 
Benk: 
Reidar, Alf Helge, Vebjørn, Alf-Tony, Tor-Viggo, Cameron, Nikolai Lord
 
 
1.omgang 
 
SG startet i kraftig motvind. Og kampen svinger litt i starten. Før Indrefjord får satt oss under litt press, og de kommer til noen farlige muligheter men det mangler litt på avslutningen, og det som kommer mellom stengene går rett på SG keeperen. 1.omgang bærer preg av at et av lagene spiller i medvind. Men det betyr ikke at SG ikke var farlig frem på ved et par anledninger. Lasse Holum hadde en stor sjanse midtveis der han blir spilt alene med keeper, runder keeperen og er uheldig med touchen i det han runder keeperen og får en dårlig vinkel på avslutninga, og Indrefjord er og rydder unna på streken.
 
Rett etter dette skal Indrefjord få dagens første nettsus ut av ingenting, vi blir trykket litt og får ikke rensket unna, det ender med at Marius Nordtømme får tatt ned ballen og vandre på utsiden av vår 16 meter, han blir trykket utover men nesten i steget fyrer han av med venstre foten en suser som går rett under tvella og i mål, et mål SG keeperen kunne ha berget, men skuddet kom overraskende og fikk en ufin dupp. Ikke lenge etterpå får SG frispark utenfor Indrefjord sin 16 meter. Arle Ivar stiller seg opp og fyrer av et skudd som har retning rett mot krysset, men tidligere SG keeper Kjell Andor henger med og gjøre en mesterlig redning.  
 
Etter dette svinger kampen litt frem og tilbake uten at noen av lagene produserer noen store sjanser. Indrefjord har også et par dødballer i god posisjon, men David og Tom Erik rydder dette mesterlig unna. 
 
Pause. 
 
Korpset tok seg av pause underholdningen 
 
 
2.omgang 
 
SG får en skikkelig pangstart på 2.omgang. Allerede etter 3 minutt spill får SG frispark en meter innpå Indrefjord sin banehalvdel. Arle sender avsted et ufint innlegg som treffer rett på foten til Tor-Børre Olsen og i mål. Det går en teori om at han prøvde og dempet ballen men det var en nydelig scoring av unge Olsen, så vi skal ikke legge så mye vekt på den teorien. 
 
Etter dette fortsetter vi og trykke Indrefjord som ble litt sjokket etter SG sin sjokkstart på omgangen. Vi kommer til flere nesten sjanser og produserer en god del muligheter de neste 7 minuttene. I  det 55.min vinner vår stopper David ballen høyt på Indrefjord sin banehalvdel, tar med seg ballen inn i 16 meteren og runder tre indrefjord spillere, før vi hører det smeller. Dommeren blåser hardt i fløyta og det lukter straffe og en mulig 2-1 ledelse. I stede får David sitt andre gule kort for filming og utvisninga er et faktum. Vi må spille med 10 mann i 35.min. Surt for David og for SG. 
 
Men vi gir oss blanke og fortsetter og trykke til, bare 2 minutter etter utvisningen kommer dagens andre SG scoring, der vi vinner tilbake ballen etter en corner som er blitt klarert, ballen blir svingt inn i boksen igjen, der dukker evig unge Tom Erik Pedersen opp og stanger inn 2-1 til SG. 
 
 
Dessverre for oss varer det bare i 6 minutter. Vi legger oss lavere etter 2-1 målet og Indrefjord får trille ball og har samtidig litt for mye rom og spille i. Men de møter tøff kamp inne i SG sin mål gård og kommer ikke til noen store målsjanser. Men i det 63.min skal Indrefjord få utligningen sin etter en telle feil på et innlegg fra vår venstre side, Tom Erik klarerer ballen bort med hode, men treffer ikke skikkelig, å ballen faller ned rundt 11 meters merket til en helt umarkert Glenn Sandvik, en toppscorer i former trenger bare en stor sjanse så smeller det. Glenn Sandvik satt ballen med klinisk presisjon ned i SG keeperens venstre hjørne og det står 2-2. 
 
SG benken stilner i det utligningen er et faktum. Tankene på om vi virkelig skal gå på nok et hjemmetap begynte nok og svirre litt. MEN. 
 
Etter utligningen og de neste 20 minuttene styrer Indrefjord banespillet. Vi blir trykke litt for langt bak, og får aldri helt tatt ned ballen og satt Indrefjord under noe form for press. Indrefjord har et farlig skudd som SG keeperen redder i denne perioden, og er farlig frempå flere ganger, men vi står godt i forsvar og rydder godt unna. Men når det gjenstår 10 minutt av kampen våkner plutselig SG igjen, om dette har noe med at evig unge Tor-Viggo Olsen har kommet inn vet vi ikke, men SG tør plutselig og stå høyt, og er farlig frempå med flere anledninger, men vi mangler den siste lille tredjedelen i avslutnings fasen. Holum og Tor-Viggo har hver sin store sjanse på slutten av kampen, men nok engang står Kjell "X-Factor" Andor i veien og får ryddet unna begge gangene. Kampen ebber til slutt ut og det blir poeng deling på Hasvik Stadion, et poeng guttene er fornøyd med, selv om vi skulle ønske at vi kunne fortsette med 11 mann, da hadde det kanskje sett annerledes ut. 
 
 
Neste hjemmekamp er allerede til helgen mot Hammerfest2/HIF-Stein kl1500 på Hasvik Stadion. Vi håper så mange som mulig kommer og støtter guttan fra havet opp om jakte på årets første 3 poenger på hjemmebane. Vi lover og lage like god stemning som mot Indrefjord, vi får bare håpe at værgudene er med oss, for akkurat pr dags dato ser det ikke lovende ut :) Vi i SG ønsker alle en super flott uke så ses vi på kamp :D 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad