Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
TO TØFFE BORTEKAMPER VENTER SØRØY GLIMT TIL HELGEN
A-laget
Av Karl Magnus Eide 
18.05.2016 17:36:20
Tilbake Skriv ut    
Etter to tøffe kamper der SG har gått poengløs av banen, venter to nye tøffe kamper i øst fylket på guttene fra havet. Greier vi og reise kjerringa, eller blir dette nok en tøff hjemreise.
-
Hei 
 
Etter to serie runder har blitt spilt har vi tapte to kamper. Den ene var av det jevne slaget og en kamp SG fortjente poeng i, men slik er fotballen. Man får ikke alltid det man fortjener. I kamp mot Porsanger fikk vi en leksjon i hvordan det er og bli springende etter og tapte fult fortjent 4-1. 
 
Lørdag møter vi IL Norild i Vadsø. En arena som nok er like vanskelig og besøke som Lakselv stadion. Norild har åpnet bra med 6 poeng på tre kamper. Norild har et nytt & spennende lag på gang. Et lag som ryktene sier liker og spille mye ball, der Baboucarr Sarr er en sentral spiller for et ungt Norild lag med sin erfaring & blikk for spillet gir han balanse på midtbanen til Norild. Så dette blir en tøff nøtt og knekke på lørdagen. 
 
Norild sine første tre kamper: 
 
Honningsvåg-Norild 2-1 
 
Indrefjord-Norild 0-3
 
Hammerfest/HIF-STEIN-Norild 0-4 
 
 
Søndag venter Båtsfjord. En klubb som var fast inventar i 3 divisjon finnmark i mange år, det var en av de artigste bortekampene og reise til, ikke pga at det er så artig og kjøre bil. Men stemninga i Båtsfjord var bestandig god, her møtte alle som kunne opp på kamp og langsiden mot skolen var bestandig full av folk, og det haglet med skikkelige nord norske gloser fra hjemme publikumet mot motstanderlaget. De vant overraskende for alle 3 divisjon i 2003 men tapte playoff kampene mot Senja etter at dem året før bare ble nr 7. I 2008 tok det dessverre slutt, Båtsfjord berget plassen og vel så det i 3 divisjon, men pga lite spillermateriell bestemte de seg for og trekke seg fra 3 divisjon i 2009.
 
Det var en flott klubb som tok turen ned i 4 divisjon. Der dem ble helt til høsten 2015, men etter 6 år i dvale var det på tide og ta veien opp igjen. Dem vant sin 5 divisjons avdeling med 6 poeng mer en Kirkenes 2 og møtte Billefjord til opprykkskamp i Finnmarkshallen. Dette var en jevn kamp fra start til slutt, men Båtsfjord gikk seirende ut av duellen og vant 2-1 tilslutt. Båtsfjord er et lag vi vet lite om pr dags dato. De to mest kjente spillerne i dette Båtsfjord laget er tidligere stor scorer Kim Einar Johnsen og bror til Førde spiller Eirik Lund Holm, Thomas Lund Holm. Disse to tilfører et ungt Båtsfjord lag mye rutine.
 
Båtsfjord har fått en tøff start på årets sesong med to tap på to kamper. Årets første hjemmekamp blir mot Sørøy Glimt. Og de er sikkert ivrig etter og vise seg frem for hjemme publikumet, og dette blir absolutt ingen walk in the park. Vi gleder oss vertfall til og besøke Båtsfjord Stadion igjen. 
 
Båtsfjord sine to første kamper: 
 
Indrefjord-Båtsfjord 4-1 
 
Hammerfest/HIF-STEIN-Båtsfjord 3-0 
 
 

Sørøy Glimt stiller med nesten full tropp. Vi gleder oss til kamp og ønsker og reise kjerringa igjen etter to tap på rad. Men dette blir ingen lett tur og vi må bare brette opp armene og peise på. Vi vet vi må mange hakk opp fra det vi visste bort mot Porsanger sist kamp visst vi ikke vil komme poengløs hjem, og for oss som bor på øya kan det bli en dødens kjedelig hjemreise. Dette pga av at vi ikke kommer oss tilbake til øya før mandags formiddag. Jeg lurer nesten på hvilken andre lag i Norges land som reiser så langt for å spille en bortekamp i 4 divisjon, totalt vil det bli unnagjort med fergetur 1412km & 21 timer i bil og 3 timer i ferge. Men vi klager ikke, vi gleder oss rett og slett til en slik tur, pga det sosial.  
 
Her er en liten oversikt over de fire første kampene til SG i 2015: 
 
Indrefjord-SG 6-2
SG-HFK/Hif-Stein 4-0 
SG-Norild 0-6 
Tverrelvdalen-SG 4-1
 
Spillere ute: 
 
Cameron Noonen jobb.
 
Olav Johansen skadet. 
 
Spillere tilbake: 
 
Tim Pedersen er tilbake igjen etter et langt skade avbrekk. 
 
Edmund Olsen er tilbake etter 1 måned på sjøen. 
 
Reidar Lindh er klar for kamp. Og gleder seg til og reise øst over med guttene :) 
 
Vi ønsker alle sammen en flott uke, en god helg. Og vi skal få på plass en mål oppdatering av kampen. Det vil også komme et intervju før kampen. Denne vil bli lagt ut kvelden før :) 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad