Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
TO TAP PÅ RAD
Generell info
Av Karl Magnus Eide 
09.05.2016 09:34:25
Tilbake Skriv ut    
Det ble dessverre nok et tap på bortebane mot Porsanger IL
-
Hei
 
Etter og fått reflektert en dag over kampen mot Porsanger IL kan man konkludere med at vi tapte 4-1 fortjent. Det er ikke mange lag som kommer til å reise til Lakselv å plukke poeng i år, dette er en tøff borte arena. Å undertegnede kan si at han aldri har tatt så mye som et poeng i Lakselv. 
 
 
Vebjørn fra Øksfjord fikk også sin ild dåp mot Porsanger. Greide seg fint i en veldig tøff kamp og komme inn i. Vi gratulerer Vebjørn med debuten :) 

Start 11er: 
Kalle
Kenneth, Tom Erik, David, Elias
Birger, Alf-Helge, Adrian, Tom-Andre
Arle, Holum
 
Benken: 
Reidar
Stig
Espen J
Vebjørn
Cameron 
Tim 
Alf-Tony
 
Kampen ble så tøff som vi hadde sett før oss, vi kommer aldri helt opp på det nivået vi skal være på. Første omgang blir preget av mange skudd å dødballer rundt Sørøy Glimt sitt mål. Men vi står godt defensivt og klarer og holde unna til pause. Vi hadde en stor mulighet i 1.omgang der Holum drar seg fri på venstre siden og får lagt inn, dessverre er Birger litt for seint ute og kommer ikke til noe skikkelig avslutning. Det var det nærmeste vi var mål i 1.omgang. 
 
2.omgangen starter som første med et massivt trøkk mot Sørøy Buret. Når vi har passert 10 min har allerede Porsanger brent et straffespark og hat to giga sjanser. Men etter 60.min sprekker nullen, Porsanger spiller seg inn i mellomrommet, og en god Simen Stødle kommer seg inn i boks, og får til en god avslutning selv om han har to glimt spillere på seg, som keeperen er på men ikke får slått nok til side. Og det står 1-0.
 
Bare et par minutter sener øker PIL til 2-0 ved Per Arne Østgård, PIL får frispark rett utenfor 16 meteren, og Per Arne setter den hardt og kontant helt nede ved stolperota. 3-0 kommer etter 74 min. PIL får frispark på hjørne av 16 meteren, Per Arne svinger den inn og Stian Mathisen får styrt ballen i mål fra 5 meters hold. I det 77.min er det Holum show, Holum får to mann på seg utenfor 16 meteren til PIL, drar bort en mann og skyter nesten i steget, skuddet går rett i kassa å 3-1.
 
Etter dette kom vi litt mer med i kampen og hadde nok vår beste periode herfra og ut, dessverre starter det 77.min for seint, vi kommer til noen halv sjanser uten at det blir det helt store, vi står høyt for å prøve og jage en ny scoring, noe som PIL utnytter. I det 89.min blir Espen Høybakken spilt i bakrom, han kommer alene med keeperen og vipper den på en irriterende frekk måte over keeperen og i mål til 4-1. Og dette ble også slutt resultatet.
 
Konklusjon: 
 
Vi taper mot et mye bedre lag på lørdag. Vi prøver og få til vårt spill men PIL er aggressiv i presset og gir oss ikke mye rom og spille i, det går også for tregt med oss når vi har muligheten noe som gjør arbeidsoppgaven til PIL lettere. Guttene skal ha for at de sto på i en kamp som kan beskrives som svært tung pga at man hele tiden ble springende i mellom & må forsvare seg, og hadde ballen svært lite. 

Nu får vi en helg fri før vi skal reise østover for og spille to bly tunge borte kamper mot Norild & Båtsfjord. Vi håper at vi får ting til og sitte og at ting løsner for oss snart. La oss håpe at det gjør det om to uker. Da får vi bare ønske alle folkene fra havet og på fastlandet en riktig flott uke. Kommer tilbake med mer info når det nærmer seg avreise til årets lengste borte tur, som er så lang at vi fra øya ikke kommer oss hjem før på mandagen :) 
 

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad