Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
DAGEN DERPÅ
A-laget
Av Karl Magnus Eide 
01.05.2016 13:27:18
Tilbake Skriv ut    
I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive et kamp referat etter gårsdagens serieåpning
-
Hei 
 
I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive et kamp referat etter gårsdagens serieåpning der vi tapte mot Honningsvåg 3-2. Men jeg må kjempe for og få det til, etter neste 4 måneder med trening, så er skuffelsen så stor når to lag endelig skal brake sammen etter mye hard jobbing gjennom en kald å sur vinter at når kampen blåses i gang og vi har rukke å spille 20.minutter før man ser at det som skulle være en tøff å jevn kamp rett og slett blir en bonanza av en fotball kamp, der kompensering rett og slett fikk en ny mening for meg. 
 
I min lange fotballkariere har jeg opplevd mye rart, men det jeg opplevde i går må være noe av det mest forbausende og kjedelige jeg har opplevd noen gang. Sist jeg satte med en slik følelse var i en kamp mellom Båtsfjord & Norild for 8 år siden, i kampen om nedrykk, til og med ikke da følte jeg det jeg føler nu. Det hele Sørøya føler nu, det mannen i gata som man møter på lokal butikken følte. Nemlig den følelsen når et menneske kommer bort til oss spillere etter kamp og de ser skuffelsen i øynene våre, men gir oss en klapp på skuldra, og er stolt over laget sitt, er stolt over at spillerne greide og holde hodene kalde når det kokte som mest. Og rett og slett rister på hode over hvilken prestasjon som ble gjort av dem som skal sette reglene ute på banen. 
 
 
1.omgang 
 
Honningsvåg starter best og scorer etter bare 5.min på en corner som blir stusset inn å daler fint ned i høyre hjørne og i mål. 
 
Men SG svarer bare minutter etter på. Arle Ivar får frispark på rundt 25.meter. Han skrur den nydelig rundt muren og ned i høyre hjørne. 
 
Etter dette blir det en tøff å jevn kamp, der Honningsvåg får et par cornere og dødballer som er små farlig, uten at keeperen blir satt på noe store prøver. Vi er også frem på med et par anledninger uten at vi får omgjort dette til mål.Føler SG har grei kontroll på kampen etter 1-0 scoringen til Honningsvåg.
 
Men Honningsvåg får en god sjanse på en dødball etter 30.min spill. Det slås et vakkert frispark inn fra vår venstre side, headingen reddes mesterlig av vår keeper. Men returen settes inn. Og her starter kontreversene, det er mulig dette var en scoring som skulle blitt godkjent. 
 
Men rett før pause skal Honningsvåg få et straffespark som også er svært diskutabel. Honningsvåg trykker oss litt, og vrir spillet over vår 16.Meter etter mye klabb og babb, Kenneth Brattfjord stormer ut mot vår høyre side før og avverge et innlegg, snur ryggen til, armene er så tett inn til kroppen at han har dem i kryss over brystkassa si i det han vender seg litt bort før Honningsvåg spilleren skal svinge kule inn i boksen igjen, den treffer Kenneth i albuen og det blåses straffe. 
 
Aktiv arm er en arm som ikke er tett inn til kroppen eller har en unaturlig stilling i det ballen treffer den. Men dommeren dømmer straffe pga akkurat dette, dette var en aktiv arm. Dessverre for Kenneth som med resten av gutten jobber knallhardt i hele 1.omg så får man ikke gjort noe med dette. Honningsvåg scorer på påfølgende straffe og ledere 2-1.
 
Vi går til pause med 2-1 i sekken. Ukkas ber guttene om og fortsette og ha trua på den jobben vi skal gjøre, og ber oss om og fortsette og ha fokus på det vi kan gjøre og ikke va dommeren gjør. Og dette hadde guttene greid meget bra i 1.omg 
 
2. omgang 
 
Vi kommer ut i dødsforakt og Honningsvåg sliter fra start til slutt med og få has på oss. 
 
Allerede etter to minutter skal det skje igjen. SG får frispark på en 25 meter. Arle fyrer av et innlegg som keepern glipper, Tom-Andre kommer spurtende inn og moser ballen til 2-2, trudde vi. Målet blir annullert for offside. Dessverre for oss hadde vi denne situasjonen på film. Og det viser seg at Tom-Andre er 2 meter onside i det skuddet går. 
 
Ikke lenge etter på er Tor-Viggo på et stormløp i bakrommet til Honningsvåg, han er forbi alle som en og i det han nærmer seg 16 meteren blir han to fots taklet bakfra. Det ble bare med et gult kort. Og et frispark til oss. 
 
Vi fortsetter og male på, og jeg mistet tilslutt tellingen over hvor mange cornere & frispark vi fikk tilslutt. Tor-Viggo er svært nær med og sette inn 2-2 på nettopp en dødball. Men dessverre blir den reddet på streken av en turn spiller.

 etter 33 min spill er Lasse Holum igjennom og fyrer av et skudd som går rett i tvella. 
 
Så etter 35.min kommer Honningsvåg opp på vår venstre side, slår inn et innlegg som treffer en medspiller og som daler i tvella, stolpen og ut. 3-1 til Honningsvåg. Dette var første og siste skudd på mål Honningsvåg hadde i 2.omgang.
 
Så tar det ikke lange tiden før vi får straffe på en dødball. Grunnen er enda uvisst. Men Arle setter den sikkert og det står 3-2
 
Ikke lenge etter på er det Arle sin tur på frispark. Han knaller den rett i stolpen. 
 
Og de siste 10.minuttene har vi full trykk på Honningsvåg. Honningsvåg får også Rødt kort på tampen av kampen der Sigve Dreyer får sitt andre gule for dagen.  
 
Og rett før slutt skjer det noe igjen. Vi jager utligning og har sendt alle opp på corner på overtid. Tor-Viggo svinger den inn og der kommer Tom-Andre og stanger den mot mål. Men Honningsvåg hadde plutselig en ekstra keeper, og med begge nevene kaster han balle ut av mål. Men det blir ikke dømt noe som helst. Og kampen slutter nesten med dette og Honningsvåg vinner 3-2.
 
Konklusjon:
 
 
Honningsvåg var best i 1.omgang. Mens Sørøy-Glimt var klart best i 2.omgang. Dessverre ødelegger dommeren kampen. Ikke bare for Sørøy Glimt men for Honningsvåg også. Vi gratulerer Honningsvåg med seiern. Men jeg trur de vant mye mer også, for de jubelscenene som ble visst skulle man nesten tru at dem hadde vunnet serien i Mai. Jeg trur rett og slett dem bare var glad kampen var over, siden det enda er 17 kamper igjen å spille )  
 
 
Takk for meg! 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad