Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
TRENINGSKAMP INDREFJORD
A-laget
Av Karl Magnus Eide 
06.04.2016 00:57:06
Tilbake Skriv ut    
Her kommer et lite referat av Indrefjord kampen
-
Hei, her kommer et lite referat fra indrefjord kampen :) 
 
Dagen før avreise fikk vi et par forfall pga ekstra ordinære hendelser. Men vi stilte med en god gjeng med spillere til kampen. 
 
FKSG XL: 
 
Kalle
Kenneth, David, Tom-Erik, Tom-Andre
Edmund, Arle, Alf-Helge, Olav 
Tim, Holum
 
Benken: 
Reidar
Stig
Birger
Alf-Tony 
Trondal "Lord" 

 
1.omgang 
 
Vi starter de første 10.Min av omgangen litt slurvete. Allerede etter 2-3 min er Indrefjord innom vår 16 meter å får fyrt av et skudd som keeperen holder greit. Indrefjord har en frisk ung gutt på sin høyre side som til tider skaper problemer for oss med sin flotte teknikk og spill forståelse. Han setter faktisk opp flere angrep i løpet av omgangen for Indrefjord. 
 
Men etter en 15.Min får vi has på spillet vårt, vi har blitt enig om og stå høyt og kommunikasjon runger bra over hele linjen til slutt, Indrefjord finner ikke rommene og spille i og blir stående å slå mye på tvers, prøver seg av og til med noen lange baller i mellomrommet eller ut på kantene uten å lykkes. I det 20.min kommer vi rundt på vår høyre side, Olav har satt fart og slår en flott ball inn i boks, der dukker Lasse Holum opp og med litt flaks skyter ballen i keeperen, returen treffer Holum og går deretter rett i mål. 1-0. 
 
Vi fortsetter og spille klokt, og etter en 25-30.min er det Tim sin tur å sette ballen i mål, etter et flott for arbeid av Holum som sender Tim på blank. Tim har en lett jobb når han breisider ballen inn i mål. 
Etter dette jevner det seg litt ut igjen, uten at det blir de helt store mulighetene, nærmest var høyre kanten da han skjærer seg inn i banen og fyrer av et skudd fra en 20.Meter som SG Keeperen er nede å akkurat får en finger på, i tillegg kom sammen karen på en snar visitt innom vår 16.Meter å slår et innlegg som treffer Tom-Erik i leggen å suser rett over mål. I tillegg hadde vi et skudd i stolpen. 
 
Rett før pause spiller vi oss fint ut, Olav setter nok engang fart på sin høyre side og sender en pasning med litt vel mye luft i til Edmund som kommer susende mot 16 meteren. Edmund ser ingen annen løsning en og kaste seg opp i luften for å nå ballen før den passerer han, det verste er at han treffer den klokke rent, og ballen suser ikke langt unna lengste hjørne og i mål, en fantastisk scoring og 3-0 til pause. 
 
Vi gjør noen bytter i pausen: 
Stig kommer inn for Kalle
Birger kommer inn for Edmund
Alf-Tony kommer inn for Tom-Andre
 
2.omgang 
 
Vi startet litt som vi sluttet med grei kontroll og står fint. Men vi sprekker litt opp i midtbane leddet og avstandene mellom forsvaret og midtbanen blir litt for store. Og Indrefjord trenger ikke mer rom før at vi begynner og slite litt med at de kommer alt for lett igjennom sentral leddet vårt. Etter 57.min spill smeller det fra Indrefjord, de spiller seg inn i mellomrommet, og spissen får komme rettvent mot våre stoppere, han spiller vegg med kanten som sender han helt alene med Stig, han runder keeperen og setter inn 1-3.  
 
Kampen bølger mye frem og tilbake etter dette, og både vi og indrefjord har våre muligheter. Etter 63.min spill er Tim nære ved og legge opp til 4-1, han sender et frispark rett i tvella. Og både vi og Indrefjord kjemper godt nu. Vi kommer til flere gode muligheter ved Holum/Tim, og Olav & Birger spiller godt på kantene, noe som skaper trøbbel for Indrefjord som levner mye rom til våre spiller pga at de står ganske høyt i håp om og få en ny scoring. Vi leder klart og tydelig sjanse statistikken men som sagt statistikk kan man av og til kaste i søpla.
 
Først er Alf-Tony Byggern på et overraskende besøk høyt på Indrefjord sin banehalvdel og sender et innlegg av sted som plutselig blir til et fantastisk skudd. Ballen daler ned bake en ryggende Indrefjord keeper og heldigvis for han treffer den tvella. Hadde den kommet seg under der, så hadde det nok stått 4-1. Så i det 32.min er det Tim sin tur igjen, han sender en suser av et skudd rett i tvella.
 
 
Så var det som sagt den statistikken som man av og til kan pryle i søpla, for i det 35.min kommer Indrefjord seg igjennom på sin høyre side. Og fyrer av en kanon av et skudd fra 25-30 meter rett i vinkelen og det står 3-2. Det siste kvarteret er det mye frem og tilbake. Uten at det skjer det helt store. Stig er to ganger ute å rydder opp i eget felt. Og vi er også frempå uten at det blir det helt store. 
 
Alt i alt en kjempe godt gjennomført kamp av guttene. Mot et godt Indrefjord lag. Ukkas sa etter kampen at han følte dette var en av de beste lagene vi har møtt i år i en treningskamp og var veldig fornøyd med gjennomføringa som dere ser på bildet.
 
 
Stig sitter og forteller guttene hvor stor kant spilleren til Indrefjord var, uten og tenke på at han lett kunne spilt basket i NBA pga sin høyde hadde bare presisjonen med basketballen vært like god som med en fotball. 
 
 
Guttene tar seg en pust i bakken etter kampen. Og forteller dame historier, vår ny signering Birger har noen gode historier på lur. Anneli virker rett og slett sjokkert over hva ungdommen forteller nu til dags. Arle Ivar kunne også fortelle guttene om et styrkeprogram han akkurat har begynt med, dette skal sørge for at kapteinsbindet blir strammere utover sesongen, slik at det ikke sklir av.
 
 
 
Nu skal vi møtes til en treningsamling på Hasvik kommende helg. Kommer en reportasje fra denne helgen også med mye bilder regner jeg med. Så drar vi til Alta 2 uker etter på før å spille siste treningskamp som går mot Billefjord før vi serieåpner mot Honningsvåg 30.April hjemme :) Håper dere får en fin uke. Hilsen hele Sørøy Glimt. 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad