Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
TRENINGSAMLING I ALTA
Generell info
Av Karl Magnus Eide 
14.03.2016 16:39:40
Tilbake Skriv ut    
Her er et lite referat fra helgas to kamper.
-
Hei, da er man vel hjemme igjen på øya, ferga gikk å det var bare velstand på den fronten. 
 
Denne helgen ble det gjennomført to treningskamper der vi i tillegg kjørte en tippekonkurranse som vår venn Johan Pettersen i Sogn & Fjordane vant, hvilken inside informasjon han har fått angående Rafsbotn er usikkert. De har vel spioner overalt. 
 
Tilbake til samlingen. Vi spilte kamp mot Tverelvdalen fredag kl2100. Denne kampen ble brukt til og teste spillere i uvante roller som de ikke har spilt i før, dette for å se om man har en backup plan ved skader osv. 
 
1. omg
 
Vi startet greit, var litt rusten på enkelte områder og tapte en del baller som vi vanligvis ikke burde tape, uten at Dalen greier og produsere de helt store sjansene, keeper Kalle blir aldri satt på noe skikkelig prøve før på slutten av 1.omg. Men vi kommer oss mer og mer inn i det i løpet av 1.omgang. Vi har noen flotte kombinasjoner og på 3-0 målet er virkelig en perle av et mål. Cameron kjemper til seg ballen høyt på Dalens bane halvdel for han sentrer videre til Arle Ivar som bare vipper ballen i bakrommet til Edmund Olsen som på et touch sender ballen i en flott bue over Dalen keeperen. 
 
Rett før pause kommer dalen på vår høyre siden, og kommer seg inn i vår boks, setter en 45 pasning ut til en helt umarkert Dalen spiller som setter ballen ned i Kalle sitt høyre hjørne. Rett og slett en telle feil og det står 3-1 til Pause. 
 
I pausen blir det gjort en del bytter. Og enkelte blir satt i uvante posisjoner. 
 
2.omg 
 
2. omgang starter som 1.omgang. Vi produserer ikke så mye sjanser og slørver en del i passnings valgene våres. Det blir egentlig en 2.omgang som blir preget av mye feil og slurv. Og dalen blir invitert mer og mer inn i kampen. Dalen scorer 3-2 på et langskudd, før dem stanger inn 3-3 på en corner å rett før slutt kommer en dalen spiller alene med Reidar, runder han og kan sette inn 3-4.
 
Konklusjon: Dette er en kamp som blir litt preget av at spillere testes ut i uvante roller, og det prøves på litt nye ting. Dette ser man spesielt ved at det blir i enkelte perioder mye rot, men vi har også perioder der vi spiller fint og kombinerer bra. Selv om ikke resultate gikk helt veien så kan man ta med seg de positive tingene fra denne kampen, fra 1.omgang der vi setter inn 3 fine mål, og de periodene der spillet sitter som det skal. trener teamet fikk også mye svar på sine spørsmål.  
 
 
FKSG-RIL 
 
1.omgang 
 
Rafsbotn overrasker oss med en tidlig scoring og aggressivt press. Vi får ikke ballen til og trille slik vi ønsker og sliter faktisk til tider med og få taki ballen. Vi blir springende mye etter og det tar ikke så lang tid før RIL øker til 2-0. 1.omgangen bar preg av at vi ikke greide å flyttes oss nok etter, ble springende mye i mellom, og ikke fikk ro til og trille ballen slik vi ønsket. 
 
2.omgang. 
 
2.omgang starter som 1.omgang vi blir jagende mye etter og taper en del dueller som gjør at vi ikke får helt has på ballen. RIL øker til 3-0 etter bare et par min spill av 2.omgang. Og kampen fortsetter stort sett i samme sporet, og 25 minutter før slutt får de også en straffe og kan øke til 4-0. Men den er Stig nede og redder. 
 
Men rett etter straffen så skjer det noe med oss. Det virker nesten som guttene våkner til liv og bretter opp armene litt de siste 20 minuttene av kampen. Vi begynner og vinne dueller, og får mer ro i spillet, det tar ikke lang tid før vi begynner og produsere sjanser, og allerede i det 75.min finner Arle Ivar, Tim i mellomrommet, han tar ballen med seg og fyrer av et skudd fra en 20 meter som fyker rett i mål. I det 80 min, er det Holum sin tur, han får ballen med seg på en 20-25m, tar av en mann å skyter den i lengste hjørnet til 3-2. Etter dette hadde vi et par halv sjanser og var nærmere 3-3 en Rafsbotn var 4-2. Dessverre så våknet vi alt for seint. Og kampen ebbet til slutt ut til en 3-2 seier til Rafsbotn. 
 
Sammendrag: 
 
Totalt sett så spilte vi to kamper som var under par av hvordan vi burde fremstå. Og vi fikk også svar etter at vi sist helg slo Kautokeino med store siffer at visst vi slipper oss litt ned på så er vi ikke bedre. Vi taper begge kampene fortjent. Og vi får også mye svar ut av disse to kampene. Det er et ordtak som sir at du får flere svar etter et tap en etter en seier. Guttene var også meget skuffet etter helgens prestasjoner, selv om det i perioder var bra i begge kampene, så varte de positive periodene alt for kort. Men man skjønner også at her er det ikke noe annet og gjøre en å brette opp armene og komme seg på trening. 
 
Neste samling er første helgen i April. Der møter vi Indrefjord som nok kommer til og bli en litt tøffere motstand en det vi møtte denne helgen. Guttene har fått beskjed om og trene hardt mot denne helgen, og så får vi se hvilket utslag dette gir. Ingen ønsker og tape så det svir litt og måtte sitte og skrive referat av to kamper som ikke gikk våres vei :) 
 

 

-

Kommentarer til denne nyheten:
 
17.03.2016, skrevet av Karl Magnus
Vi trenger flere med din kunnskap innenfor oppbygning av tillit å lag bygging. Trur vi kunne hat mange trenerløse lag visst du hadde satt i et styre og ordna. Rom ble ikke bygget på en dag, å det gjorde ikke gjenreisinga av Honningsvåg Turn heller, det tok mange år det. Grunn til at jeg nevner Honningsvåg er at jeg har en mistanke om at denne uttalelsen kommer fra nettopp det holdet. Blir ikke sjokkert visst det stemmer. Btw husk navn neste gang du skriver :) Ha en fortsatt fin dag, å vi ønsker dere alt vel i serieåpninga :)
14.03.2016, skrevet av 
Tape mot Rafs?? Noen må ta sin hatt å gå..
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad