Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
:)
KOLLEKTIVET
Generell info
Av Karl Magnus Eide 
27.02.2016 14:49:03
Tilbake Skriv ut    
Kollektivet
-
Hei 
 
I fotball skryter de fleste over hvor gode spillere klubben har signert, hva denne spilleren betyr for laget og at uten han svekkes laget betraktelig. Jeg kan si meg delvis enig i dette. Men når en spiller blir mer en laget så forsvinner kollektivet, alt handler om den ene personen i stede for hel heten. Barcelona spiller ofte like bra uten Messi som med han, dette fordi de har et kollektiv som fungerer utmerket ilag og som drar i samme tråder, visst man får en liten gruppe i gruppa som er uenig i hvordan man skal dra i tråene for og bli bedre, fører ofte dette til anarki, prestasjonen forsvinner og uenighet, svartmaling og surmuling er de neste trinnene på stigen. 
 
Så hvordan skal man få en gruppe på 25 mannfolk med diverse forskjellige interesser til og fungere ilag. Dette er det så klart treneren som har ansvaret for sammen med spillergruppa. Man trenger ikke nødvendigvis og være bestevenner, men man skal holde seg profesjonell på et visst nivå, konflikter som kan oppstå på utsiden skal ikke tas med inn i garderoben. Visst dette skjer er det viktig at det slås hardt ned på. Selv om en person er forbanna på den andre skal ikke det hevnes på trening, du ser tilfeller av dette, men heldigvis ikke så ofte. Grunnen er enkel, det slås knall hardt ned på slikt. Å ingen skal tru at dem kan komme og være stjerne, være bedre en de andre, arrogant osv. Det er som og skyte en gruppe i leggen. Har du en som hele tiden klager & syter har du allerede et irritasjons moment i en gruppe. Derfor er det viktig at dette slås hardt ned på med engang før dette eskalerer. Man skal selvfølgelig kunne stille litt kritiske spørsmål, men på en profesjonell måte uten at stemmen heves og hode mistes.
 
Vi i FK Sørøy Glimt har en fantastisk gruppe mennesker, med mange ulike synspunkter på livet, damer, hobbyer, kles stil og hvordan du skal se ut. Men en ting har vi alle til felles, vi har lyst å dra i samme tråer, vi har lyst å utvikle oss som gruppe. Det kommer tydelig frem på trening, treningssamlinger og i kamp, alle støtter opp om hverandre, og i stede for og håpe at noen mislykkes siden da får jeg kanskje sjansen så håper vi de 11 som starter kampen lykkes. Det blir nesten som 25 gode kompiser som er ilag på en stor fest, alle vil finne drømme dama og skape gode minner. Men forskjellen her er at alle vil finne formen, ta stegene og dra lasset sammen med de andre for og jakte poeng når serien starter 30.April hjemme mot Honningsvåg. Og når du kombinerer alle disse menneskene i tillegg til trener teamet som er rundt får du mange artige og fantastiske personligheter, det blir som en stor familie. Og det er nettopp det FK Sørøy Glimt er, vi er en stor familie som tar vare på hverandre, de nye som kommer utenfra og vet lite om Sørøy Glimt blir svært overrasket hvor godt samholdet er, hvor godt bygde folket og de rundt laget tar vare på dem. Og du får alltid i løpet av en sesong mange gode historier og minner du kommer til og huske resten av livet. 
 
Og jeg trur FK Sørøy Glimt kommer til og nyte godt av det de har fått til nu, og vi alle sammen må bare fortsette og jobbe for at dette skal fortsette. Jeg gleder meg personlig veldig til seriestart. Og jeg håper vi skal kunne greie å få enda flere supportere på kamp, min største drøm hadde vært om vi i løpet av en hjemmekamp kunne fylt Hasvik Stadion med hele Sørøya, selv om jeg vet at dette kan bli vanskelig så får det bli min våte drøm. For uten støtten fra alle mini, store og ekstra store supportere så hadde det vært vanskelig å drifte en klubb, da tenker jeg ikke bare på supportere, men også sponsorer, og ikke minst de som jobber ufattelig mange dugnads timer for Sørøy Glimt. Og dere som kommer på kamp og legger igjen noen kroner på kaffe, vafler og annet snacks, husk dere er like viktig som våre sponsorer, for vær vaffel, kaffe, brus, pølse osv dere legger igjen noen kroner på, går det til klubben og på den måte sponser dere også FK Sørøy Glimt. 
 
Så årets utfordring til dere fra meg er at dere får med dere så mange som mulig på kamp når vi møter Honningsvåg om knappe to måneder 30.April. La jungeltelegrafen gå, å jeg håper så mange som mulig tar veien til kamp når serien starter. Jeg vet det er mulig, for når vi møtte TIL2 hjemme i 2014 var det en hel haug men flotte folk til stede på kamp. Dette vil vi i FK Sørøy Glimt prøve å gjenskape men da trenger vi også hjelp fra dere :) 
 
 
Jeg ønsker alle en riktig rød lørdag. God helg hilsen Karl Magnus Eide og hele FK Sørøy Glimt :) 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad