Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Takk for denne gang
VI ØNSKER SIMEN LYKKE TIL SØRPÅ
Generell info
Av Karl Magnus Eide 
26.02.2016 13:11:39
Tilbake Skriv ut    
-
Hei 
 
Det er ikke så mange ukene siden Simen fikk tlf fra Trøndelag om at han hadde fått seg jobb. Bilde du så er tatt bare sekunder etter at tlf ble lagt på. Å vår kjære politimann tar dermed å pakker snipp sekken, tar kjerringa med seg og flytter sørover. 
 
Men fra spøk til revolver. Simen har over flere år bidradd for FK Sørøy Glimt som spiller. Akkurat hvor mange kamper Simen har under beltet er vanskelig og si, dessverre ødela han kneet sitt stygt under en fotballturnering på politihøgskolen i Bodø, der en kriminell fant ut at han for første gang kunne knerte en politimann uten straff, det var vertfall sånn det mest sannsynlig så ut. Eller om det bare var et forsøk på å få en mann bort fra søkerlista til fast jobb i en tid der det ikke var bare å få fast jobb. Det kan man bare spekulere i. 
 
Simen å Bergliot flyttet tilbake til Hasvik i 2014, der Simen startet å jobbe på politistasjon i Hasvik. Men det var først når vinteren slo til at Simen begynte å trene litt igjen med oss. Til slutt ble han fast inventar på trening her i Hasvik, noe som var helt supert med tanke på at vi ikke har så mange å ta av her ute. Han hadde bestandig en lur kommentar eller et smil på lur, å innsatsen var det aldri noe å si på. Dessverre fikk han ikke spilt så mange kamper i fjord. Men han fikk lov å komme inn å bidra i stor seiern mot Honningsvåg turn, der vi vant 5-1 på hjemmebane. 
 
Men Simen å Bergliot kommer til og bli savnet her i bygda. De er to fantastiske flotte folk som sprer rundt seg med positivitet og er bestandig hyggelig. Uansett hvor du møter dem så har dem alltid tid til å ta en prat, å det ser nesten ut som de får vondt når de sir at de har det travelt å må stikke. 
 
Men før vi avslutter så må vi ta en historie om Simen som inntraff på vei til jobb. Som alle har fått med seg så har Simen å Andreas bidrar til at Sørøya ble lagt merke til på NRK under programmet lovens lengste arm. Dette her inntraff den dagen NRK sitt film team skulle komme utover å filme de første klippene til tv-serien, å dette var før Andreas kom til øya. 
 
Simen skulle ut å koste frem politibilen, og når han var ferdig så skulle han bare bak i politibilen å legge noe der før han skulle kjøre opp på jobb å møte NRK som var rett rundt hjørne. Det som skjedde så er for mange et under, vertfall døra til bagasjerommet/fengsels rommet gikk igjen på politibilen. Og der satt Simen, innelåst i sin egen politibil med ingen muligheter i verden til og komme seg ut. NRK var på vei og tidspunktet kunne ikke vert verre.
 
Det hele ente opp med at han ringte å vekte farn. Farn tok tlf å det eneste Simen sa var at han måtte komme seg opp, og hute seg ut og låse opp polititbilen så han kunne komme seg på jobb.
Det ente heldigvis godt. Farn kom springende ut i pysj buksa å fikk åpna døra til Simen, å Simen rakk å komme på jobb før NRK var kommet ;)
 
Håper du har lært Simen. Og hele FK Sørøy Glimt ønsker deg å Bergliot lykke til og god tur til Trondheim ;)   
 

-

Kommentarer til denne nyheten:
 
26.02.2016, skrevet av bjarne hadland
En fantastisk historie, takker for innlegget! Å miste slik en fin gutt og personlighet som Simen i en liten kommune vil merkes godt i lokalsamfunnet. Jeg ønsker Simen alt godt i sin nye jobb, og håper å se han igjen mellom solgløttan.
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad