Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Andre treningskamp for året.
TRENINGSKAMP MOT KAUTOKEINO
Generell info
Av Karl Magnus Eide 
23.02.2016 00:31:09
Tilbake Skriv ut    
-
Hei, her kommer et lite referat fra Kautokeino kampen 
 
Startoppstilling: 
Kalle
Kenneth, Tran, Tom-Erik, Tom-Andre
Edmund, Alf-Helge, Arle-Ivar, Tor-Børre 
Tim, Holum 
 
Benken: Reidar, Stig, Viktor, Elias, Lasse Tobias, Kai Espen, Espen, Alf-Tony 
 
1.omgang 
 
Kampen starter med at Kauto dominerer banespillet. De kommer altfor lett inn i mellomrommet vårt og kommer til et par farlige sjanser, men vi står godt defensivt. Men etter 10.min er vi litt uheldig på vår venstre side og bommer på to klareringer, Kauto kommer inn i vår 16 meter og tar ledelsen 1-0. Etter scoringen fortsetter de og dominere, og er flere ganger frempå. Det har en 4-5 cornere som vi får unna, og har en suser i stolpen. 
 
Ukkas gjør noen justeringer etter 20.min og spillerne begynner også og ta litt mer ansvar. Vi har vært frempå ved et par anledninger og det har blitt et par gode sjanser og et annullert mål. Men det er Kauto som har vært klart best. Men etter 25.min tar vi mer over banespillet igjen og det tar ikke lange tiden før Tim og Holum kombinerer fint på topp, Holum slår et flott innlegg der Tim er og breisider ballen i mål til 1-1. 30.min ut i omgangen er vi litt heldig etter mye klabb og babb så får Tor-Børre ballen og skyter fra 16 meter og rett i mål, vi leder 2-1. Men så havner vi tilbake til gamle synder etter en 10-15.min med godt SG spill. Kauto tar igjen over og er også farlig frempå og har to skudd som sniker seg utenfor. Men omgangen ebber ut og vi går til pause med 2-1 
 
1.omgang kan vi dele inn i tre faser. Dårlig, god, dårlig. Men det positive er at vi greier og ri av stormen og i tillegg leder til pause. 
 
2.omgang
 
Starter som første omgang. Kauto dominerer delvis i banespillet de første 10.min. Men de står veldig høyt noe som gir gode muligheter for å true bakrommet deres. Etter 11.min skjer nettopp dette. Arle Ivar viser gode ferdigheter i det han tar med seg ballen på vår bane halvdel, vender bort to Kauto spillere og sender en nydelig bakrom stikker til Holum som kommer alene med keeper, han setter den iskaldt i lengste å vi leder 3-1. Etter 20.min kombinerer Tim og Holum fint på topp, Tim mottar ballen feil vendt og vender bort to Kauto forsvarere før han sender en flott stikker til Holum som runder keepern og vipper ballen elegant over en Kauto forsvarer som kommer som en atomrakett for å forsvare det åpne målet, 4-1.
 
Vi fortsetter og styre omgangen og er frempå ved flere anledninger, Holum er ytterligere en gang til alene med keeper uten at dette resulterer i mål. Viktor som kommer inn for Holum er også to ganger alene med keeper uten at han får omgjort dette til mål. Vi står også godt i forsvar og midtbanen har fått justert seg meget bra og jobber godt. Kauto er på et par farlig heter og har to skudd som går like utenfor og er engang alene med Reidar, men Reidar er mesterlig ute å redder. 
 
Etter 35.min er det klart for Tor-Børre Olsen show. Tor-Børre blir spilt lekkert i bakrom og kommer alene med keepern, han vipper ballen elegant over en rusende Kauto keeper fra 16 meter til 5-1. Det diskuteres høylytt fra sidelinjen om Senior Olsen har gjort dette noen gang, uten noe klart svar. Men når Junior Olsen bare 2.min etterpå nok engang blir spilt flott i bakrommet, og denne gangen vipper ballen over keepern fra 20 meter til 6-1 er det ikke noe tvil lenger. Dette har aldri Senior gjort. 
 
De siste 8.min er det mye SG og kampen ebber til slutt ut og vi vinner komfortabelt 6-1. Men selv om vi vinner 6-1 i februar betyr det ikke at vi gjør det når sesongen starter. Vi har mye positivt og ta med oss fra denne kampen, men vi ser også at vi har mye og jobbe med. Så her kan ikke guttene hvile på laurbæran, man må bare brette opp armene og trene hardt frem mot seriestart slik at man er både fysisk og mentalt klar for en lang sesong. 
 
Neste treningsamling er 11 til 13.Mars. Der møter vi Dalen 2 kl2100 fredag. Rafsbotn kl1700 lørdag og avslutter helga med en treningsøkt søndag kl1030. Håper dere møter opp og støtter guttan fra havet. 
 
Håper dere får en super uke. Husk og følg oss på instagram og facebook. Mvh Hele Sørøy Glimt. 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad