Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
SG Trener
BLI BEDRE KJENT MED SG TRENER TROND UKKAS
A-laget
Av Karl Magnus Eide 
01.02.2016 01:03:35
Tilbake Skriv ut    
Hei Her kommer et innlegg om FK Sørøy Glimts nye trener Trond Olsen.
-
Hei, her kommer et innlegg om Sørøy Glimt sin nye trener Trond Olsen. 
 
Trond Olsen som også går under kallenavnet Ukkas flyttet til Sørøya i 2014 og ble hentet inn i trener teamet av Snorre Sjursen i 2015 sesongen.  Han fikk etter hvert mer ansvar en det han trudde han skulle ha.  I utgangspunktet skulle han bare være med 50%.  Da Snorre Sjursen måtte kaste inn håndkleet på grunn av en hofte som ikke ville samarbeide, ble det plutselig litt mer en bare 50% på Trond Olsen som tok over skuta og styrte Sørøy Glimt til en god 4 plass i 2015.
 
Snorre er i dag sportslig leder.  Han fått en ny hofte som det kommer til og lukte svidd av når han hiver seg på racer sykkelen sin til sommeren for å følge med om alt går rett for seg nede på banen og blant spillerne. Trond Olsen har fått hovedansvaret for A-laget sammen med Arle-Ivar Ring.  Disse to samarbeider også tett sammen med høvdingen Snorre og utgjør et flott team. 
 
Det er nok mange som sikkert lurer på hvem denne Trond Ukkas Olsen og som i det siste har stått en del på sidelinjen er. Han har også et par innhopp i 2015 for A-laget uten spesielt hell. Men i siste seriekamp kunne Ukkas fortelle spillergruppa at han hadde en drøm; det var nemlig og få avslutte sin spiller karriere i Sørøy Glimt drakta før han legger opp. Ukkas kom inn de siste 15 min av matchen mot BUL2 og vi sier som Borat:   
 
 
Trond Ukkas Olsen er født og oppvokst på Sandland.  Han flyttet ut til Sørøya i 1991 etter å ha bod et år i Alta.  Han har holdt til i både Hasvik, Breivikbotn og Sørvær. I tillegg til 8 andre plasser utenfor Sørøya både i inn og utland.  Han har også vært innom en haug med klubber, men sånn blir det vel når du er en bereist mann. For og nevne noen klubber han har vært innom så har han blant annet spilt for Øvertorneå SK, Lancaster City, Skognes IL, Førde Fotball og Eikfjord IL. Han har nu slått seg til ro i Breivikbotn og gått til innkjøp av et hus. I tillegg er han en stor Everton supporter som også har god kontakt med Everton miljøet og jobbet i 6 måneder i Thailand for Everton akademiet der nede. Ikke så rart Ukkas sitt beste fotball minne er da Everton slo United 1-0 på gamle Wembely i FA Cup finalen, der satt han med 89 tusen andre fans og så Everton endelig vinne noe.
 
Det beste minne han har fra egen karriere er fra tiden i Øvertorneå SK, da han på overtid i siste seriekamp scorte, noe som gjorde at Øvertorneå rykket opp. 

Trond Olsen og et par andre spiller som har hoppet i elva etter at opprykket var sikret. 
 
Vi tok oss også tid til og stille Trond et par spørsmål om hvilke målsetting Sørøy Glimt har i år 
 
Sørøy Glimt sin målsetting for 2016 er å skape ett bedre lag og bedre enkelt spillere. Rett og slett bygge opp et bedre Sørøy Glimt både på og ikke minst utfor banen.  Vi vil at folk skal se på oss som en flott gjeng som vil og ikke minst prøver å spille god fotball. Vil også at alle i Sørøy Glimt skal ha et lærerikt og ikke minst artig år. 

 

Vi ønsker all i Sørøy Glimt en flott sesong og ønsker dem alle lykke til med årets seriespill.


-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad