Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Betraktning
VI ER GODT I GANG
A-laget
Av Karl Magnus Eide 
12.02.2014 22:56:26
Tilbake Skriv ut    
Vi er nå kommet til 12 februar. Vi trener godt både i Hasvik og i Alta. Spillerne og folkene rundt laget har skjønt at vi alle sammen må opp på et høyere nivå.
-

Treningsmengdene er økt, det er også budsjettet for inneværende sesong. Vi har også kommet i gang med samme type trenings modell som er blitt brukt i Senja og Finnsnes.  Vi har en gruppe med spillere i Hasvik som trenes av sjefen sjøl Snorre Sjursen og en gruppe på 15 mann i Alta som trenes av Karl Magnus Eide og Joachim Fossmo.

Vi er alle sammen klar i vår målsetning. Det er og berge plassen i 3. divisjon. Gjør vi det vil jeg si at det er ganske unikt. En klubb fra en liten plass med knappe tusen innbyggere har tatt steget opp og er klar for det som blir den råeste 3 divisjons avdelinga i hele Norge. Her har vi ikke bare en opprykks kandidat, men flere. Senja, Fløya, Kirkenes IF, Bossekop UL og ikke minst TIL2 er alle slike kandidater. I tillegg kommer lag som Porsanger, Hammerfest og Skjervøy som kan overraske i år. Da er vi allerede oppe i 7 av 12 lag. Bunnkampen kommer nok til å kjempes mellom Ishavsbyen, FK Sørøy Glimt, Bjørnevatn og Skarp, men Skjervøy kan også bli et lag som man må kjempe med for å overleve. Så dette blir ikke på noen måte en lett serie.

Alle spillerne har lyst til å lykkes og greie bragden og overleve i denne divisjonen. Og de skjønner at det må legges inn en god del innsats på trening og innenfor egentrening. For det blir ingen dans på roser som i fjor da vi gikk 15 kamper på rad uten å tape en kamp. Vi har også gjort en jobb på spiller siden og hentet inn noen forsterkninger i Daniel Reginiussen, Lasse Johnsen, Joachim Fossmo, Johan Logje, Lasse Holum Hansen og Eirik Sande Kristoffersen.  Dette er spillere med erfaring fra både fjerde, tredje og andre divisjon.

Vi har allerede spilt en 7er turnering og to treningskamper. Vi startet med å bli nr2 i en tredje divisjons turnering i Lakselv. Der Hammerfest, Alta, BUL, Porsanger og FK Sørøy Glimt deltok. 18. Januar spilte vi årets første 11er kamp mot Alta2. Dette var en kick off for oss. Og ikke noe relevant motstand. Vi vant kampen enkelt 7-1 og fikk ikke svar på så mye. Men det var godt og komme i gang.

8. Februar møtte vi Porsanger IL som ble nummer 3 i 3divisjon i fjor. Dette var en kamp som ga oss mange svar; vi står godt defensivt og i lag delene, men i perioder får vi litt for mye strekk i lagdelene og gir PIL litt for mye rom og jobbe i. Dessverre taper vi kampen 1-0, der PIL fikk et straffespark i det 80 minutt.  Alt i alt er vi svært fornøyd med årets første skikkelige test. Men resultatene i disse treningskampene har heldigvis ingen betydning. Det viktigste var at vi endelig fikk spilt kamp mot et lag som holder et godt 3 divisjons nivå og fikk svar på hva vi må jobbe mer med.

Neste kamp spilles mot Bjørnevatn som berget seg med et nødskrik i fjor. Det skal bli artig å se hvordan vi står i forhold til et av lagene vi nok må kjempe med for å berge plassen.


Jeg håper folk stiller opp i Finnmarkshallen og ser på nye FK Sørøy Glimt 22.Februar kl 1200 når vi møter Bjørnevatn IL til oppkjøringens tredje treningskamp.

Sammhold gir styrke

Spillende trener
Karl Magnus Eide

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad