Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Treningshelg i Alta
TRENINGSHELG & KAMP I ALTA
A-laget
Av Karl Magnus Eide 
25.01.2016 15:43:22
Tilbake Skriv ut    
-
Hei alle sammen. Da har man kommet seg hjem til Sørøya, kokt kaffe og slapper av etter nok en flott treningshelg i Alta. 
 
Denne helgen skulle trener teamet teste ut et par nye spillere, vi startet med trening kl2130 i Finnmarkshallen. Vi var hele 31 stk som hadde tatt turen over hav å fjell for å være med på denne treningshelgen. Vi var 25 spillere i aksjon i F.hallen fredagskveld. Vår tidligere kaptein Sigve Dreyer tok også turen innom for og hilse på tidligere lagkamerater. Vi ønsker han selvfølgelig alt godt i Honningsvåg, og han er en savnet personlighet i gruppa. Men slik er fotball, folk kommer og går, men det kommer hele tiden noen nye inn med friskt mot og vilje til at klubben skal lykkes. 
 
Trond, Arle og Snorre hadde et lite luksus problem med og sette opp spillerøkta, men det var et godt forberedt gjeng vi kom til, og det tok ikke mange sekundene før lagene var delt opp. Økta starta med at gruppa ble delt opp i 2, der vi skulle kjøre en hold ballen i lage variant med to lag som spiller og et lag som skal jage ballen. Etter en 20 min med dette gikk vi rett i spill, der spilte vi på stor flate og vi ble delt inn i 3 jevne lag. Siden vi er to treningsgruppe så er det viktig at når vi møtes får tid til og spille og øve på kombinasjoner ilag igjen. Vi tok med oss et par ting fra fredagen inn i matchen mot Honningsvåg lørdags ettermiddag. 
 
Lørdag startet dagen med en flott lunsj på Scandic. Vi møtte opp kl1300 og fikk servert svinekjøtt noe vår keeper Reidar satte stor pris på, han svelgte ikke unna bare en tallerken men tok like så greit to når han var igang. Tydelig at han har lært noen av Kalle & Stig på hvordan man skal spise. Kl1400 hadde vi lag møte der styret også var representert. Her gikk vi i gjennom en del ting, blant annet hvordan vi som klubb skal oppføre oss utenfor og på banen. Arle og Trond gikk også igjennom en del ting på den sportslige plan, på hvordan dem vil at vi skal fremstå på banen, litt om utviklings mål, hvilket ansvar vi selv har for og bli en bedre fotball spiller med mer. 
 
Kampen mot Honningsvåg startet kl1730 og som tidligere skrevet hadde vi en del spillere som skulle få sjansen til og vise seg frem. Derfor ble spilletidene jevnt fordelt utover kampen slik at flest mulig fikk prøvd seg. Vi hadde også et par prøvespillere, disse fikk naturlig nok litt ekstra spilletid pga at trener teamet måtte få sett dem skikkelig i aksjon. 
 
Det ble en jevn kamp, der begge lagene sto godt defensivt men sleit litt med uttellingene foran mål. Vi gjorde mange bytter iløpet av 90min og det er naturlig at det blir litt variasjon i spillet. Alt i alt var dette en fin gjennomkjøring for guttene. Vi tapte vel og merke 2-1 men en god Honningsvåg keeper gjorde at det ikke ble flere mål på oss. Reidar disket også opp med to meget gode redninger på tampen av kampen, dessverre glipper det litt rett før slutt og Honningsvåg kontrer inn 2-1. 
 
Vi ønsker også Lord Trondal god bedring etter at han var uheldig på fredags treninga. Og måtte til Hammerfest lørdag for og ta røntgen bilde av foten. Heldigvis ingenting som ble knekt, så vi regner med han kommer sterkt tilbake igjen snart :) 
 
 Neste treningshelg blir 19 & 20 februar. Da skal vi i aksjon mot Viddas Sønner lørdag 20.februar kl1200 i Finnmarkshallen. Vi ses, husk at kjærligheten er større en alt, ta vare på dere selv og stå på alle sammen ;D 
 

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad