Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Første Treningstur
TRENINGSHELG I ALTA
A-laget
Av Karl Magnus Eide 
13.01.2016 16:40:19
Tilbake Skriv ut    
Sørøy Glimt
-

Hei alle sammen :) 


 
Da er FK Sørøy Glimt i full gang med årets oppkjøring til en ny sesong. Vi startet like så greit med en 3 dagers tur innover til Alta sist helg for å trene på et splitte nytt kunstgress i Finnmarkshallen, et fantastisk gress til godt over 4.Mill. 
 
 
Vi kjørte allerede igang med en økt fredagskveld, der Trond rett og slett ville at vi skulle røre mest mulig ball, vi fikk en fin økt med en del gode kombinasjoner og noe som kan gå under kategorien ikke så bra, selv om det snart er 3 måneder siden sist vi alle spilte på stor bane ilag, Hasvik gruppa og Alta gruppa.
 
Lørdag kjørte vi igang kl12 til 1330, vi kjørte en del kombinasjons øvelser der vi skal holde ballen i laget, både på stor og små flater, vi avsluttet økten med 3 matcher på 10 min, beinene var ikke like lett å smidig som på fredagen. Etter treninga så hadde Trond Ukkas & Arle Ivar et time langt møte der de la frem hva de forventer av spilleren, hvilken regler vi har, hvordan vi skal oppføre oss som Sørøy Glimt spiller og at samholdet er utrulig viktig. Samt mye mer.
 
 
 
Vi avsluttet lørdagen med og samles nede på bowlinghallen for en runde med litt sosialt før søndags treninga. Her gikk Tim Pedersen knallhardt ut og sa at han kom til og gruse oss i bowling, bilde viser tydelig hvordan det gikk. Etter 2 runder med bowling satte vi oss alle sammen ned og så United sin storkamp i FA-Cupen, det va så kjedelig at det var nesten som å se maling tørke. 
 
 
 
 Søndagen møtte vi opp kl1200 og kjørte en 2 timers lang spill økt, der vi gjorde en ny type oppvarming, ettersom vi skjønte på Ukkas var det slik Everton av og til brukte og varme opp. Det var en form av fotballtennis der to grupper sto på hver sin side av nettet og skulle slå pasninge over til hverandre, den som bommet var ute å måtte gå rett i firkant og fortsette og spille der. Etter dette kjørte vi en hold ballen i laget variant med vegger, dette gikk bra for 2 av 3 lag, det tredje laget hadde tydeligvis ikke vegger, og ble bort spilt til en hver tid, noe som skapte litt humør på godt og vondt. Vi fortsatte med en spillsekvens på storbane og spilte ut tiden. Det var tydelig mange slitne og stive bein når vi var ferdig og satte oss i bilen med retning Øksfjord. 
 
Neste samling er allerede 22 & 23 januar. Der møter vi Honningsvåg den 23.Jan til årets første treningskamp kl1730 i Finnmarkshallen. Vell møtt alle sammen. Hilsen Guttan fra havet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad