Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
2. serierunde
KAMPRAPPORT FK SØRØY GLIMT - HAMMERFEST/HIF-STEIN
A-laget
Av Lars Hustad 
09.05.2015 21:57:07
Tilbake Skriv ut    
Starten blir litt som det bruker å være i begynnelsen av sesongen; begge lag spiller ball uten at det blir de helt store sjansene av det. Vi prøver å spille vårt spill, men vi taper ballen i siste tredjedelen pga et veldig aggressivt HHS- forsvar.
-
Men etter ca 23 min skal det endelig gå vår vei. Vi får frispark fra en 20-25 meter litt ut mot hjørne av 16 m. Arle Ivar klemmer til å ballen suser i mål bak en litt små forvirret HHS keeper som slenger seg motsatt vei. Resten av omgangen blir litt som de første 23 min. Vi spiller godt defensivt og slipper ikke HHS til noen store sjanser.  Problemet er at HHS rydder godt unna i sin bakre rekker.
Guttene våre spiller ball, prøver hele tiden å spille vårt spill selv om det går litt trått. Vi kommer til et par innlegg og får noen død baller. Dem blir ikke utnyttet godt nok. Nærmest var Tom Erik Pedersen og Sigve, som nærmest sammen headet en corner 20 cm utenfor HHS- målet.

 
 
Vi starter som vi sluttet 1.omg og prøver å spille vårt spill. Vi gjorde noen små justeringer taktisk i pausen og ting begynte å flyte litt mer. Etter 57 m smeller det. Etter en feilpassning fra HHS, som, sender ballen rett til vår midtbane, blir det slått en flott stikker til Lasse Tobias.  Han klinker inn 2-0. Etter 66 m øker vi til 3-0. Arle gjør som han vil med høyre backen til HHS. Han smeller ballen fra dødlinja og inn foran mål.  Der befinner bl.a  Mads Aimar seg og snubler inn 3-0. Etter 81 m scorer Lasse Tobias sitt 2. mål for dagen. Etter en klarering som Lasse snapper opp på utsiden av 16 m og sender ballen avgårde med et langskudd.   Dette sniker seg inn ved stolpen og stillinga i mål protokollen blir 4-0, som også ble slutt resultatet.

 
Vi vil legge til at vi er imponert over den standard Tom-Erik Pedersen holder på tross av sine mange år i fotballens tjeneste.  Han tok forresten overgang til FK Sørøy Glimt igjen foran denne sesongen.  Kanskje kan han være en slags mentor for våre unge spillere? 
 
Alt i alt en kjempe godt gjennomført kamp. Vi holder oss til gameplanen og blir ikke stresset. Etter 2-0 hadde vi full kontroll og seieren var aldri truet. Ny kamp torsdag mot Norild, dette blir nok en tøffere match. Men ingenting er umulig på Sørøya smiley
 
 
Bilder av Hasvik Foto v/Anne Olsen Ryum, www.hasvik.foto.no
Kamp rapport av Karl Magnus Ø. Eide
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad