Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Tuftepark
JULEGAVE TIL HASVIKS BEFOLKNING
Generell info
Av Lars Hustad 
16.12.2014 14:09:10
Tilbake Skriv ut    
Julegaven kommer fra Gjensidige stiftelsen. Dette kommer i stand etter et samarbeid mellom FK Sørøy Glimt, Hasvik Idrettslag - Turngruppa og Hasvik Kommune.
-
Parken vil bestå av 10 stk frittstående treningsapparater, som skal stimulere til bedre folkehelse, bolyst og mye moro!!
 

I den forbindelse har vi mottatt støtte på kr 190.000,- fra Gjensidigestiftelsen til etableringen av denne treningsparken, og nyheten ble mottatt med et stort smil av formannskapet da de i dag ble orientert om dette av styreleder Roy Mienna i Sørøy Glimt og Bente Husby fra administrasjonen i Hasvik kommune.

Med denne støtten er vi kommet et langt steg videre på veien mot etableringen av en Tuftepark i Hasvik, og målet er at parken skal være klar til bruk i løpet av sommeren 2015.

Parken vil bli plassert på området mellom kunstgressbanen og de nye kommunale leilighetsbyggene i Sjøgata. Vi takker Hasvik IL som har stilt arealer til disposisjon for dette formålet. Planen er å legge kunstgress som underlag under apparatene, og her vil vi kunne dra nytte av at den gamle kunstgressmatten på fotballbanen ble skiftet ut.

Parken vil passe godt inn sammen med de sosiale elementene som er planlagt etablert i forbindelse med strandområdene på sjøsiden av Sjøgata. Her vil det etter hvert plasseres ut benker og bord, bli laget mulighet for grilling mv. Så dermed ligger alt til rette for både sosial omgang og fysisk aktivitet i skjønn forening.

FK Sørøy Glimt, Hasvik IL-Turngruppen og Hasvik kommune takker Gjensidigestiftelsen for støtten, og ser frem til videre samarbeid omkring etableringen av en Tuftepark i Hasvik.


-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad