Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Årsfesten:
PRISUTDELINGER
Generell info
Av Lars Hustad 
12.11.2014 15:44:25
Tilbake Skriv ut    
Det ble en hyggelig kveld på FK Sørøy Glimts årsfest den 8.11.14. På tross av at sesongen ikke blei som forventet, vanket det heder og ære til en del personer.
-
Årets toppscorer:
Det ble utrolig nok Joachim Fossmo.  Hvor ofte ser vi at en stopper blir toppscorer på et lag?  Ikke ofte nei. Med sin fysiske styrke og sine presise pasninger og skudd, kunne Joachim innkassere tittelen.
 
 

Årets nykommer:
Joachim ble også hedra som årets nykommer på FK Sørøy Glimt.  Den solide og glade gutten fra Bergsfjord ble av Ordfører Eva D. Husby også utnevnt til Sørøyborger.  Som et bevis på utnevnelsen fikk han et BORGERBREV, hvor han på tro og ære har lovet:
 
1) alltid ha Sørøya i sitt hjerte
2) alltid å være en god Sørøyambassadør i ord og gjerning
3) alltid å spre det stolte budskapet om Sørøya og dens fortreffeligheter til alle ører som vil høre
 
Måtte hell og lykke følge deg som Sørøyambassadør.
 
Årets talent:
FK Sørøy Glimt har flere unge lovende spillere i sin stall.  I år har juryen utnevnt Tor-Børre Olsen som årets talent.  Tor-Børre går på skole i Alta og trener sammen med vår gruppe der.  Tor-Børre har vist fin utvikling gjennom dette året.  Skal en bli en god fotballspiller, så må det trening til.  Der har Tor-Børre vist stort engasjement.  Tør-Børre har spilt både på det samarbeidende rekrutteringslaget Øksfjord/Sørøy Glimt og FK Sørøy Glimts A-lag.   Lykke til videre.
 
 

Årets spiller:
Kenneth Brattfjord ble i år årets spiller.  Juryen begrunner sin utnevnelse med at han alltid står på for laget og viser en treningsvilje som går utover det en kan forvente.  Med et godt treningsgrunnlag, så vil vi også tro at det er en av årsakene til at Kenneth har vært skadefri en hel sesong.  Med andre ord; match i forhold til hans egen målsetning.  Kenneth har også en annen egenskap og det er hans "overtenning" i enkelte situasjoner.  Det må imidlertid sies at det kun har vanket 2 gule kort denne sesongen.  Vi tror dermed at hans "tennsats" er noe avslipt og ser frem til neste sesong med like godt/bedre grunnlag for fortsatt ytelse i særklasse.  Lykke til videre!
 
 
Sørøyborger utnevnelser:
Ordfører Eva D. Husby stod for Sørøyborger utnevnelser.  I tillegg til Joachim Fossmo ble Filipovic Vlada Maja utnevnt til Sørøyborger.  Tor Kristian Pedersen fikk "re-vitalisert" sitt borgerbrev 
 

Bulleprisen:
Bulleprisen ble opprettet i 2010 som en reaksjon og minne etter at Rolleiv "Bulle" Nilsen gikk bort i september 2010.  Rolleiv spilte sin siste kamp for FK Sørøy Glimt i juni 2010.

Prisen kan utdeles til personer som har gjort seg spesielt bemerket.  Det trenger ikke være i fotball eller annen idrett.  Prisen skal henge høyt og styret kan bestemme at den et år ikke skal utdeles.  Prisen kan ikke utdeles mer en gang til samme person.


Formålet med alle priser er å stimulere til innsats og kreativitet, både under trening, i kamp og i annen tjeneste for laget, samt å sette fokus på hva frivillighet og engasjement virkelig betyr for FK Sørøy Glimt.

 

Årets kandidat til Bulleprisen er godt kjent i lokalmiljøet og har også i løpet av de 6-7 siste årene også gjort seg bemerket i Nord-Norge.  Med sin entusiasme og positive holdning til det vi engasjerer et 80- talls mennesker med, hadde styret ikke noe lang debatt om årets kandidat.

 

Personen som får prisen har en sterk personlighet, har med sin kommunikasjonsevne og utstråling, ofte, svært ofte, evne og vilje til å gjennomføre og å nå sine mål for samfunnet vi lever i.

 

HUN Liker å høre på Creedence, har fotografering som hobby og av alle ting, så liker hun SNENISSER.  I tillegg går hun ikke av veien for å ha det morsomt på egen og andres bekostning.

Ja, Eva Danielsen Husby er en skikkelig «Proud Mary» for sine undersåtter i Hasvik Kommune.  Vi er veldig glade for å ha henne som den markante, uhøytidelige og omsorgsfulle personen hun er.  Selv om det var politisk enstemmighet for å få gjennomført ei investering/forskuttering på 2,5 mill kr på Hasvik stadion, velger vi å tro at vår kjære ordfører hadde mer enn 1 finger med i spillet.

 

Hjertelig takk Eva for det du og dine medpolitikere har bidratt med som spesielt angår FK Sørøy Glimt, men også for det du ellers koker i hop i det samfunnet vi lever i.  Vi håper samtidig at vi også i fremtida kan dra nytte av politisk gehør og idrettslig oppgradering av infrastrukturen i vår kommune.

 

 

 

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad