Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Avslutning
DA ER DET KLART...
Generell info
Av Lars Hustad 
13.10.2014 11:47:08
Tilbake Skriv ut    
Etter årets siste seriekamp mot HFK er det nå klart at FK Sørøy Glimt rykker ned til 4. divisjon. Sannsynligvis reflekterer resultatet at vi omtrent har gjort vårt beste
-

Det har vært mye «stang ut» hvor vi taper med 1 mål.  Uflaks? Vi har også tapt kamper fordi dommere og assistent dommere helt klart ikke har sett det mange andre har sett.  Uflaks? Lavt nivå på dommerstanden?

I siste kamp mot HFK taper vi en kamp som vi like godt kunne ha vunnet etter spill og sjanser i 2. omgang. En klar hands i straffefeltet ble verken sett av dommer eller assistent dommer, men av av "alle andre".   Uflaks?

Bjørnevatn taper også mot BUL 2-1 og den forutsetninga gikk inn, men FK Sørøy Glimt taper 2-1 mot HFK og dermed har vi ikke nok poeng til å kunne gå forbi BIL i sammendraget med bedre målforskjell.


Kampen mot HFK inneholder også «unfair play», noe som faktisk var forventet slik vi kjenner HFK.  Både sportslig leder Eivind Eriksen og trener Remco Boere kommer med kommentarer og utsagn som ikke egner seg på trykk her. Kommentarene er såpass høylytt og graverende at tilhengere av HFK skjemmes av egen lagledelse.  Det burde si noe om nivået på de profesjonelle og godt betalte aktørene HFK har i sin stab. 
På tross av profesjonelt støtteapparat, importerte betalte spillere og målsetning om etablering i allnorsk topp fotball, klarer HFK det ikke bedre   enn å vinne 2-1 i årets siste kamp mot jumboen i årets 3. divisjon.

Vi forlater årets 3. divisjon til glede for HFK og støtteapparatet der.  Greit nok det.  Vi må imidlertid tillate oss å mene at med den «unfair play» strategi som HFK legger til grunn mot andre lag, egen spillerstall og HFK- supportere, så har vi vanskelig for å tro at HFK kan etablere seg i allnorsk toppfotball.  Se og lær av tabelltoppene i årets 3. divisjon og vi vil spesielt nevne Fløya!

Vi skal heller ikke være snauere enn å ønske HFK lykke til 3. divisjon i 2015 og 2016!  

 

Jepp, sånn blir det confuse 

-

Kommentarer til denne nyheten:
 
13.10.2014, skrevet av Lars Hustad
Takk Tom Erik for dine positive ord. Det varmer et klubbhjerte skal du vite. Regner med at vi om ikke lenge skal evaluere og å legge plana for neste sesong. Vi har gjort en del feila, dem regne æ med at vi kan lære noe av. Forøvrig tror jeg du har noen gode poeng...
13.10.2014, skrevet av Tom Erik Pedersen
Syns ikke SG har nåkka som helst grunnlag til å henge med hodet..grunnen e så enkel at laget faktisk har vist sæ sterkest når trykket kom på de lokale spilleran. Vise bare at import ikke alltid e løsninga, å at en ikke kan garantere at laget prestere bedre m mange "stjerne" i klubben. Kjærlighet til klubben kan lett overveie såkaldte gloryhuntera..any day :) At HFK ikke vise sæ fra ei bedre sia, kommer ikke som et sjokk..dæm ønske å slagskipet i Finnmark, men har aldri kommet dit..sæll etter å ha tatt alle midla i bruk. Kan vi stole på at karma hold dæm dær dæm e pr dags dato? :P ellers vil æ bare si at SG har gjort et kjempe godt forsøk i årets 3.div, å at øya bare ble stempla enda tykkere på kartet :) godt jobba, alle sammen :)
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad