Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Fd I DAG:
BESKYLDER HFK FOR UÆRLIG SPILL
Generell info
Av Lars Hustad 
19.09.2014 13:47:09
Tilbake Skriv ut    
Styret i FK Sørøy Glimt beskylder sportslig leder i HFK, Eivind Eriksen, for å benytte seg av metoder som ikke likner helt på Fair Play i overgangssaken til Tore Veseth Olsen.
-

Hvis Finnmark Dagblad skal referere fra vår nettside, så bør de få med deg det som er vesentlig; nemlig det faktum at smsen IKKE er en bekreftelse på at overgangen er i orden, men et forsøk på en dialog.  Etterfølgende samtaler fører ikke frem. Det er også et faktum! Eivind Eriksen handler ut fra det han antar vil bli et positivt resultat for HFK.  Det er sakens kjerne.

Når så Tore V. Olsen signer for HFK med bakgrunn i Eivind Eriksens kommunikasjon og øvrig «pleie og omsorg», uten å sjekke med FKSG hva status er, så blir jo det helt feil for FK Sørøy Glimt.

HFK er en relativt stor klubb i Finnmarks målestokk. I alle fall hva budsjett og spillerresurser angår.  FKSG ligger i motsatt ende av skalaen.  Vi kan derfor IKKE akseptere slike ran av spillere.  Det burde HFK også reflektere over når  de tar kontakt med naboklubben og «raner» oss for 2 spillere på tampen av sesongen. FK Sørøy Glimt kan ikke være det laget som ALLTID skal avgi spillerresurser, resurser vi har kjempet hardt for å etablere.  HFK har nærmere 100 spillere å ta av i egen stall, derav også utenlandske spillere og trener.  Det burde kanskje være på sin plass at disse resursene får sin(e) muligheter.

 

Forøvrig skriver FD følgende i sin artikkel 19. september 2014(alle skrivefeil medtatt):

hasvik/Hammerfest: Styret i FK Sørøy redegjør på klubbens nettside sin versjon av overgangssaken til Tore Veseth Olsen fra Sørøy Glimt til Hammerfest Fotballklubb.

– FK Sørøy Glimt har kjempet hardt for en viss kvalitet på spillergruppa denne sesongen. Da er det bittert at HFK ved Eivind Eriksen benytter seg av metoder som ikke likner Fair Play i denne saken. Frigivelsen fra FK Sørøy Glimt kunne ikke være klar før dette var bekreftet i Fotballens Informasjon- og kommunikasjonssystem (FIKS). HFK og Eivind Eriksen har derfor foregrepet begivenhetens gang ved å sannsynliggjøre overfor Tore (Veseth Olsen) at HFK og FK Sørøy Glimt ville bli enige, skriver styret i sin redegjørelse på sin nettside.

– Ren løgn

Eivind Eriksen liker dårlig å bli beskyldt for å drive et spill som ikke lyser Fair Play av.

– Saken er at jeg fredag 5. september var i kontakt med Sørøy Glimt om en overgang for Tore. Jeg fikk nei som svar og la ballen død. Det var noe jeg også ga ledelsen i HFK beskjed om. Jeg avviser på det sterkeste at jeg har drevet uærlig spill. Dette er rein løgn, sier Eriksen.

Fikk SMS søndag kveld

To dager etter at Eriksen fikk nei fra Sørøy Glimt, fikk han en tekstmelding fra Sørøy Glimts leder Roy Mienna.

«Vi har tenkt på det med overgang på Tore. Og Lasse (Hansen). Hvis dere er interessert kan vi prates i morgen. Da kan du ringe meg», skrev Mienna i en SMS til Eriksen. Finn

mark Dagblad har forøvrig.sett SMS-en.

– Etter å ha vært i kontakt med ledelsen i HFK, ble det klart at vi kunne gi 10.000 kroner for Tore. Vi er meget skuffet over at overgangen ikke gikk i orden, men han er klar for oss etter 1. januar neste år, sier Eivind Eriksen.

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad