Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Overgangssak
SPILLERE TIL HFK - STYRETS REDEGJØRELSE I SAKEN
Generell info
Av Lars Hustad 
17.09.2014 16:20:59
Tilbake Skriv ut    
Styret i FK Sørøy Glimt(FKSG) er det øverste administrative organet i vår klubb og er, slik vi er organisert, det rette stedet å behandle overgangssaker frem til noe annet blir besluttet.
-

25.7. mottar vår oppmann Tor Kristian Pedersen en epost fra HFK om
at HFK ønsker å kontakte Tore V. Olsen for om mulig å gjøre
en utlånsavtale eller reel overgang.  Vedlagte brev i eposten var imidlertid
datert 6.8.2013! 
Det foreligger også en sms hvor vår styreleder ønsker å drøfte en mulig
overgangssak vedrørende Tore.  Andre dokumenter foreligger IKKE!

 
   
Før BIL- kampen 30.8.14 tok Tore V. Olsen kontakt med Roy Mienna (styreleder) i saken.  Leder ga da beskjed om at vi skulle drøfte dette på kommende styremøte.  Tore bekrefter da også at han vil stå i klubben ut sesongen hvis FKSG ikke frigir ham nå.  Styremøtet konkluderer med at ingen spillere ville bli frigitt før ved sesongslutt.

Til kampen mot Senja 6.9.14. stiller ikke Tore, han svarer heller ikke på gjentatte telefon oppringinger fra Sportslig leder.  Vi har også fått opplyst at lagkamerater ringer uten at det er noen reaksjon fra Tore. Vi stiller også med transport 5.9. på kaia for å plukke opp Tore etter reisen fra Hammerfest til Hasvik.   Eivind Eriksen ringer samme dag.   Roy svarer at vi ikke kan slippe noen nå.  

Mandag 8.9. snakka leder med Eivind Eriksen i HFK og meddeler at ved en kompensasjon på kr 20000, så kunne vi vurdere å la han gå.  Eriksen sjekker og kommer tilbake tirsdag 9.9. med kr 10000 for overgang av Tore, samt at Lasse Hansen står ut sesongen i FKSG.  FKSG krav er dermed IKKE innfridd og Tore V. Olsen og Lasse Hansen blir ikke frigitt.

Det er påstått fra HIF v/Eivind Eriksen og Tore V. Olsen at det foreligger en epostbekreftelse mellom klubbene.  Denne eposten skulle ha ført til at Tore V. Olsen signerte for HFK.  INGEN i styret, ei heller i støtteapparatet for øvrig, har sent en slik epost bekreftelse til HFK.

Det foreligger følgelig ingen avtaler eller bekreftelser mellom FKSG og HFK om Tore V. Olsen og Lasse Hansen.  Den avtalen som gjelder er den som er mellom FKSG og Tore V. Olsen/Lasse Hansen og den gjelder frem til sesongslutt.

Tore har «høstet» betydelige verdier, både direkte og indirekte, fra FKSG og FKSG sponsorer siden signeringa 1.3.14.
Lenge før Tore V. Olsen selv tok kontakt med FKSG, hvor han bedyrer at han vil spille ut sesongen, har det således vært kontakt mellom Tore V. Olsen og HFK, ganske nær kontakt etter det vi kjenner til. 

FKSG har kjempet hardt for en viss kvalitet på spillergruppa denne sesongen.  Da er det bittert at HFK v/Eivind Eriksen benytter seg av metoder som ikke ligner helt på fair play i denne saken.  Frigivelsen fra FK Sørøy Glimt kunne ikke være klar før dette var bekreftet i Fotballens Informasjons og- Kommunikasjonssystem(FIKS).  HFK v/Eivind Eriksen har derfor foregrepet begivenhetens gang ved å sannsynliggjøre overfor Tore at HFK og FKSG ville bli enige.
Tore på sin side kunne nok også ha bidratt på en mer positiv måte i sakens anledning ved å forholde seg til den skriftlige avtalen som ble inngått tidligere på året og å forholde seg til sine egne uttalelser!  Som den seriøse fotballspilleren han ønsker å fremstå som, ville det kun være en telefonforespørsel til FKSG ledelse om overgangssaken var OK.  I denne saken har Tore forholdt seg til HFK v/Eivind Eriksen og ikke til den klubben han hadde kontrakt med og «ønsket å gjennomføre sesongen med».  Tores «god tro» henger derfor ikke på greip i denne saken!                   

Styret i FK Sørøy Glimt

Sak 84/14                  

Webansvarlig vil legge til følgende:

Merittliste til Tore V. Olsen:                        Merittliste Lasse M. Hansen:
                        
 
                        Vi ønsker begge spillerne lykke til i 2015- sesongen og vil samtidig takke for delvis                                       gjennomført sesong i FK Sørøy Glimt trøya.
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad