Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Luleå:
RAPPORT FRA LULEÅ II
Generell info
Av Lars Hustad 
23.07.2014 22:42:58
Tilbake Skriv ut    
Tirsdag 22. juli hadde vi treningskamp mot Haparanda FF. Til Haparanda er det ca 13 mil som kan tilbakelegges på ca 1,5 time. Kampen gikk på finsk side i Torniå da aktuell bane i Haparanda var under utbedring.
-
Garderobe fasiliteter var på svensk side.  Etter skifte gikk turen over til Finland.  Kampen starta kl 1900.
Laget er det samme som mot Alta IF og alle er friske og raske.
 

HFF scorer etter 10 min på tross av vårt spillemessige overtak og flere klare målsjanser av FKSG i løpet av de 20 første spilleminuttene.
Våre unge gutter begynner virkelig å bli varm i SG trøya (skyldes ikke høy lufttemperatur i Norrbotn).  Mye av den nervøsiteten som en kunne se i starten på årets serie synes å være borte.  De fighter og er aggressive i spillestilen.  Hele laget spiller godt, på tross av varmen.  Det synes som om Alf-Helge kan bli en "farlig" utfordrer for spissplassene.
 
En spiller som fortjener spesiell omtale er Tim Pedersen.  Han overrasker stort på tross av lite trening og noen kilo for mye å drasse på.  Med sitt gode blikk for spillets gang, presise pasninger og tekniske ferdigheter, kompenserer han bra for dårlig kondisjon.  Tim holder i 65 minutter før han går tom.
 
Straffespark tildeles FKSG etter 35 minutter som Tore setter presist i mål, 1-1.  Lasse J får et gult kort etter ca 45 minutters spill.
I 2. omgang bytter vi mer eller mindre kontinuerlig.  Som vanlig er forsvarsrekka vår solid.  Vår ny signerte Ole Henrik Kristiansen gjør en veldig god jobb sammen med Joachim i midt forsvaret.  Han vil erstatte Robin Stegeby som dessverre flytter sørover i august.  Kaptein Sigve har også god kapasitet til å være offensiv på venstre sida.  Dette skaper muligheter som med litt flaks kunne ha ført til scoringer.
 
20 minutter ut i 2. omgang setter Tore på "torevis" ballen kontant i mål.  1-2.  Kenneth gjør det hele komplett med scoring 1-3 etter ca 40 minutter i 2. omgang.
 
Karl Magnus i FKSG målet har ikke for mye å gjøre, men må i noen tilfeller strekke seg etter noen baller. Han viser også en ny side av seg selv; han blir hissig og skrur opp stemmevolumet så det virkelig høres i de finske skogersurprise
 
Alt i alt en velfortjent seier.  Vi får honnør fra HFF for vårt solide forsvar.  Vi holder ballen mer i laget til vi ser muligheter.  Pasningene er mer presise.  Vi utnytter muligheter ved overganger.
Det vi må jobbe mer med er å avlevere ballen til bedre plassert spiller når situasjonen tilsier det.  Det er i slike situasjoner motstander bryter og kan utnytte sitt eget overgangspill og i de fleste tilfeller har scoret.
 
Et meget godt spilt kamp av FKSG som også inneholder intern kjeftbruk.  Det har vi imidlertid i dag gjort noe med og vi er blitt enige om å ha fokuset på helt andre ting, selv om det koker i hodet på en varm sommerdag!
 
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad