Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
FK Sørøy Glimt
KLUBBEN I MITT HJERTE
Generell info
Av Lars Hustad 
22.05.2014 22:44:43
Tilbake Skriv ut    
I vårt klubbmerke fremkommer teksten: Samhold gir styrke! Det må hver og en leve opp til. Hver gang!
-
Gjennom vinteren og våren har vi sett at flere spillere har blitt bedre.  De er blitt tøffere, de orker mer, de gir alt under kamp.
Våre unge spillere har en flott utvikling.  En kan nesten se utviklinga/forbedringa de gjør, når de får muligheten, fra kamp til kamp.
 
Laget synes også bli bedre fra kamp til kamp.  På 4 kamper har vi henta 3 poeng.  Marginene har vært små. Vi har tapt 3 kamper med minst mulig margin.  Flere uheldige dommeravgjørelser har gått i vår disfavør. Det kan vi lite gjøre noe med og kan egentlig glemmes.  Vi kan imidlertid trekke noen erfaringer ut av det og bruke det i kamper fremover.  Så la oss i neste kamp og i kampene som komme gjøre det da!
 
Slik FK Sørøy Glimt er sammensatt kan det være ei utfordring å skape teamfølelse.  Det er imidlertid ikke umulig.  Hvordan hver spillers personlighet er og hvordan disse personlighetene passer sammen er en faktor som er lite hensyntatt foran denne sesongen.  Derfor kan utfordringene med å skape teamfølelse bli vanskelig hvis ikke hver og en jobber med seg selv for å skape nettopp det.
 
Innsatsen til støtteapparat i FK Sørøy Glimt er basert på dugnad.  Hvor henter så disse menneskene sin inspirasjon fra til å løse alle de oppgaver som alle andre forventer skal bli løst?  Jo, vi henter inspirasjon gjennom det å kunne gjøre en innsats for et lag som i praksis skal gi oss de resultater som vi gjennom måneder med planlegging, tilrettelegging og beslutninger forventer.  Det er det som er vår "pay back" for at 25 "ballhester", et mangetall unge og damer får dyrke sin hobby!  Det koster klubben nærmere 1,4 millioner kroner i 2014!  Gi oss valuta for pengene og vis at innsatsen er verdt det.  Vis våre sponsorer at det er verdt det!  Vis samfunnet at det er verdt det!  "Blø" for drakta og laget!  
Da henter vi alle inspirasjon til å holde på med hobbyen vår.
-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad