Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Fair play
OM DET Å VÆRE ENGASJERT FOR FK SØRØY GLIMT
Generell info
Av Lars Hustad 
15.05.2014 09:53:39
Tilbake Skriv ut    
Når adrenalinet bruser i kroppen kan det være vanskelig å bruke riktige ord og stemmevolum.
-
Fair play har før vært omtalt på disse sider.  Vi har sågar en egen meny på våre web- sider hvor temaet og våre etiske retningslinjer er vektlagt.  I tillegg er disse gjennomgått med spillere og støttepersonell den 18.1.14.  Les våre etiske retningslinjer og fair play policy.
 
Allerede i våre 3 første kamper har vi gjort oss bemerket med 4 straffespark, 6 gule, 2 røde kort og uønsket oppmerksomhet fra fotballkretsen.  Det kan selvfølgelig IKKE fortsette slik!  Vi taper poeng på det og fokuset havner der det IKKE skal være!
 
Hver og en må gå i seg selv for å finne ut av: Hva kan jeg gjøre for å unngå dette?  Å diskutere med dommeren er tillatt.  Det må imidlertid gjøres på en slik måte at en ikke pådrar seg gule kort.  Hver og en vet hvor grensa går.
 
Et lite utdrag av våre etiske retningslinjer:

Fotballen gjenspeiler i stor grad samfunnet, og problemer som doping, rusmiddelmisbruk, tobakkskader, seksuelle overgrep, trafikkskader, helseplager, mobbing, rasisme og vold finnes også i fotballen. FK Sørøy Glimt`s utøvere og tillitsvalgte skal bidra til at disse problemer ikke oppstår i lagets tjeneste eller i aktiviteter som klart er en del av den aktivitet som laget står for eller på andre måter foringer Sørøy Glimt`s posisjon i samfunnet.

I vårt åpne samfunn, hvor kommunikasjon skjer via ymse plattformer, er det også lett å lire av seg ord som kan såre andre.  Som støttepersonell har selvfølgelig vi også et ansvar og må være oppmerksom på dobbeltroller vi kan havne i med våre uttalelser. 

Vi vil forøvrig lede oppmerksomheten til garderoben i kampen mot Skervøy den 10.5.14. Vladas vakre og kloke ord må forsøkes gjenskapt i hodene til oss alle.  Hvem er det vi er engasjert for?

 

                        


-

Kommentarer til denne nyheten:
 
15.05.2014, skrevet av Arve B
Godt å se at dette blir fulgt opp i klubben. I tillegg til å gi S/G et dårlig rykte går det ut over resultatene. Viktig at det tas tidlig tak i problemstillingen.
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad