Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
LAGUTTAK
Generell info
Av Lars Hustad 
06.04.2014 21:07:59
Tilbake Skriv ut    
Pr dags dato har FK Sørøy Glimt omtrent 25 spillere i sin stall. Det er en stor stall og den skal også bidra til rekruttering, herunder spill på B-laget, Øksfjord/Sørøy Glimt.
-

Styret har allerede i fjor høst bestemt hvem som skal ha hovedansvaret for spillergruppa.  Gruppa slik den fremstår, består av treningsgrupper i Hasvik og Alta.  I Alta er en egen trener og ass. trener.  Det samme er i Hasvik.  Styret er følgelig ikke i en slik posisjon at det til enhver tid kan gjøre kvalifisert vurdering av hver enkelt spiller.  Det er det trenernes oppgaver å gjøre.  Styret kan bare forsøke å legge forholdene til rette og å stille resultatkrav og tilbakemeldinger.

Lagets resultatmål er at vi må kunne etablere oss i 3. divisjon.  Styret har lagt økonomiske ressurser til grunn for dette.  Det er gitt rimelige frie tøyler til sportslig leder og trenere for å kunne oppnå resultatmålet.  Pr dags dato er det ingen grunn til å feste noe som helst mistillit til at ikke måloppnåelsen skal skje.

Laguttak til A-laget skjer normal etter hva en presterer på treninger, fysiske tester og treningskamper.  Noen er satt til å ha dette ansvaret.  Slik må det være, hvis ikke, ville oppgavene bli umulige for de som er satt til å ha dette ansvaret.  Vi som sitter på sidelinja kan mene akkurat det vi vil om temaet, men til syvende og sist er det trenere som MÅ ta beslutninga på hvordan laget best mulig kan prestere.

Som skrevet tidligere så består et fotballag av 11 spillere + 4-5 reserver.  Vi har også et B-lag i regi av Øksfjord/Sørøy Glimt.  Denne helga har også det vært i kamp hvor 6-7 A-lagsspillere har vært i aksjon.  Prestasjonene har vært meget gode og lovende.  Rutine må bygges.  Ingen er født «verdensmester»!

Avslutningsvis vil jeg si at vi må ha tillit til at de som er satt til å gjøre jobben, gjør jobben.  Vi som sitter på sidelinja kan mene det vi vil, men la oss ha tillit til at de som har ansvaret for laguttaket gjør en optimal jobb.  Vi får underveis eller i ettertid dømme og eventuelt gjøre andre beslutninger.

Lars Hustad
styremedlem

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad