Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
Matchvekt
VEKTREDUKSJON KAN GJØRE SUSEN
Generell info
Av Lars Hustad 
01.04.2014 15:51:09
Tilbake Skriv ut    
I følge FD reduserte Magnus Andersen sin vekt med 2 kg. Med det ble han på en måte historisk i TIL da han knuser alle rekorder.
-

Magnus Andersen viser bedre fysisk form enn noen gang. På onsdagens yo-yo-test sprengte han alle skalaer i TIL

- Dette er den klassiske yo-yo-testen, og det Magnus gjorde er det beste som noen gang er gjort i TIL. Og uten å ha finlest alle tallene, så vet jeg at dette er det beste resultatet vi har gjort noen gang i TIL, som lag, sier fysisk trener Truls Hallen til Nordlys.

- Jeg har vært langt oppe der lenge, nå var det helt opp. Det var personlig beste, og Truls vet ikke om noen som har løpt lengre. Det lover bra, men det er jo kamper som gjelder. Det er der det er viktig å få det ut, sier Magnus Andersen.

Knuste Gamsts RBK-tall

Truls Hallen påpeker at det ikke står på det fysiske for årets «Gutan».

- Til sammenlikning hadde Morten Gamst Pedersen et historisk bra testresultat i Rosenborg for kort tid siden. Magnus løp 12 løp mer, det vil si 12 løp på 40 meter mer. Nå løp de på gress på Marbella, det kan være lettere å løpe på kunstgress. Men vi er ikke i tvil om at vi skal være der vi skal være fysisk, to uker før seriestart, sier Hallen.

Og mener dagens yo-yo-test markerte et ventet tronskifte.

- Magnus har vært i toppen på de siste, men aldri vært helt øverst. Det er nok et tronskifte. Men Magnus har vært den spilleren som har løpt mest hos oss i kamper, både i antall meter og antall maks spurter i kamp, siden han kom til oss i 2011. Sånn sett er det ikke overraskende, sier fysisk trener Truls Hallen.

Ned vekt - løper mer

Magnus Andersen får selvtillit av testene.

- Det betyr at jeg er enda bedre rustet enn før. Det skal ligge til rette for en enda bedre sesong enn i fjor for min del. Det er godt å se fremgang. Men jeg ble overrasket selv, for jeg var tung i beina i Tyrkia, sier midtbanespilleren.

Han har på ingen måte vært en «tjukkas» i TIL. Men foran denne sesongen har øksfjordingen løpt av seg noen kilo, sammenliknet med tidligere sesonger.

- Jeg har gått ned et par kilo, og det gjør det lettere å løpe. Det er fettprosenten som er gått ned. Det gjør at man kan løpe enda lengre. Vi måler ofte når vi spiller kamper, og jeg er ofte blant de som løper mye. Jeg har løpt enda mer foran denne sesongen enn jeg har gjort før, det viser seg nå. Det handler om å hente de marginene man kan, sier Andersen.

Ikke hokus-pokus

Som sier slankeformelen ikke er noe hokus-pokus.

- Det er rett og slett bare å bli enda mer nøye på hva man spiser. Mer proteiner, langvarige karbohydrater og riktig fett. Det er bare «kos» en gang i uka, det er lov. For min del er det fredager, med mye bra på TV. Det har betalt seg med at jeg er i bedre form, og har mer overskudd, sier Andersen.

Som får ros av Truls Hallen for den økte profesjonaliteten.

- Vi har prøvd å systematisere rundt maten, og Magnus har respondert bra. Han er blitt mer klar på hva som er bra og hva som er mindre bra i forhold til kostholdet, sier Hallen.

Mange av FK Sørøy Glimt spillerne er jo som "sylfider" å regne, men noen kan nok absolutt ha noe å hente på noe vektreduksjon.  Dette med riktig kost er jo også noe å tenke over.  Det er tidligere postet noe om dette på disse sider under kosthold.

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad