Glemt brukernavn eller passord?
 
 
SØK:  Søk
 
 
Besøksteller
Besøksteller
 
TRENINGSAMLING I HASVIK
Generell info
Av Karl Magnus Eide 
10.04.2016 12:35:29
Tilbake Skriv ut    
Denne helgen har vi treningsamling i Hasvik. Der det blant annet ble spilt en intern kamp på lørdagen.
-
Hei, som lovet kommer det en sak om helgens treningsamling i Hasvik. Siden vi enda ikke er ferdig så kommer denne til og bli oppdatert i løpet av kvelde i dag. 
 
Vi startet helgen med en flott fotball trening på fredagen. Totalt 18 mann var klar til å yte maks. Etter selve fotball treninga ble det tid før en av mange konkurranser denne helgen. 
 
Denne konkurransen gikk ut på å sende fotballen fra 5 meteren og nærmest senter av midtbanen, der sto Camilla, Carmen & Tia helt i ro, den som kom nærmest dem, vant konkurransen. Bare sånn at det ikke skal bli noe misforståelser så er Camilla dama til Arle, Tia er hunden deres og Carmen er dama til David Tran. Jo nærmere du kommer jo mer poeng får du, og her går det ut på og ta med seg mest mulig poeng videre til de neste øvelsene som er spredd rundt over helgen. Og siden vi er så mange skriver jeg bare opp topp 3 lista. 
 
Topp.3 
 
Tor-Børre kjente suget av kvinnfolk og var desidert nærmest og ble nr.1. 
 
Arle-Ivar ble nervøs når en ung kalv kommer for nært dama, så han kunne ikke være noe dårligere, og ble nr.2
 
Nr.3 Ble jo vår venn fra Øksfjord Edmund Olsen. 
 
Etter konkurransen var det klart for en varm dusj & taco aften inne på klubbhuset, Anneli Lindh hadde gjort en strålende innsats med og lage mat, med litt hjelp fra sykestua i sjøgata så fikk ho hakke hjelp av Tim Roger å Alf-Helge. Dem kjørte konseptet spis så mye du vil å så mye du klarer. Edmund Olsen har tydeligvis ikke helt skjønt konseptet i Sørøy Glimt, så han hadde tatt med seg både sovepose, egen mat, og var helt fra seg når han skjønte at han også hadde glemt håndkle, heldigvis så tok noen ansvar og visste han hvor både sengene, håndklærne og sjampoen står. Og han skjønte heldigvis selv at mat trenger han ikke å bringe med seg flere ganger. For dette er noe du naturligvis ikke trenger i denne klubben. Kenneth Brattfjord gjorde selvfølgelig rent bord, ikke at det kom som noe overraskelse siden han spiser like mye som Stig og Kalle gjør til sammen. 
 
Lørdag 
 
I dag var det oppmøte kl9 på klubbhuset. Men ivrig som vi er møtte vi opp kl0830 for å spise frokost i lag. Samhold er viktig både på og utenfor banen. I dag skulle vi spille intern kamp. Og siden vi manglet litt folk pga skade & jobb måtte vi hente inn litt lokale helter. Her stilt tidligere stand up komikere & trollmann Svein Pedersen opp, Politi Eva, Tidligere strongmann utøver Håvard, Pål Scholes, Benjamin som er hjemme på fri, The Boss Renate Olsen pluss at vi hadde fått over et par unge og lovende spillere fra Øksfjord som ble med på trenings helgen. Disse sammen med et par a-lags spillere utgjorde motstander laget. 
 
Her skulle a-laget printe inn flere ting som vi har øvd på i de siste treningskampene. Og dette var en fin mulighet til å gjøre akkurat dette. Resultatet ble 14-1 til A-laget. Men vi må gi skryt til de som møtte opp og sto han av i 2x45min. Og virkelig ga alt. Tim Roger som ble satt som trener for mix laget var ikke noe taktikker av rang, men han visste i pausen noen egenskaper han nok hadde plukket opp fra Mourinho. Mix laget tettet virkelig igjen bakover i 2.omgang, og jobbet knall hardt defensivt. Reidar Lindh hadde også noen virkelige flotte redninger, og A-laget maktet bare å score 4 mål på de siste 45.min 
 
Etterkampen var det klart for hytte tur opp til Kristin Olsen, store søster og hun som holder Trond Ukkas i ørene av og til i følge hun selv, regner med at Trond ikke er helt enig i den fremstillingen. Kenneth Brattfjord var mannen bak denne ideen, og hvem ellers en vår mann Kalle ble innkjøps sjef for maten, så siden det er jeg som skriver dette så regner jeg bare med at grunnen var enkel, jeg har spist noe grillmat opp gjennom tiden, og at jeg kjenner til Kenneths glede over mat. Så for og sikre at alle fikk nok og spise oppe på hytte så måtte jeg sette meg ned og kalkulere hvor mye mat vi trengte og dette på knappe 20.min siden vi skulle kjapt avsted etter intern kampen. Mat nok ble det vertfall, og Kenneth tok jobben som grill sjef.
 
 
 
 
Guttene & Jentene stor koser seg
 
Etter maten ble det tid for noen konkurranser til. Her fikk vi faktisk kjørt to stk. jeg kan begynne med den siste. Der ble vi delt opp i team. Vi skulle bygge det høyeste tårnet med hjelp av spagetti og marshmallows på 2 minutter. Dette har jeg dessverre ikke bilde av men vinnerne her ble med sitt tårn på hele 70.Cm om jeg ikke tar feil på høyden var Tor-Børre, Edmund, Birger, Tim & Tom-Andre
 
Konkurranse to ble vi delt inn to og to, her var det en hinderløype der vi skulle vippe ballen ut av et rør, bringe den gjennom en slalom løype, opp på platten til hytta, og rundt hytta, mellom to stokker i det vi hadde kommet oss rundt, ned en liten bakke der vi skulle plassere ballen ca 3 meter fra et oppsatt mål som sto i oppover bakke, score, hente ballen ned igjen og bringe den tilbake og oppå røret fortest mulig. Og dette med en spagetti i munnen som ikke kunne forlate munnen, vi hadde heller ikke lov og bruke armene, knakk den eller at man mistet spagettien måtte man stoppe opp, erstatte den med en ny før man fikk lov og gå videre. 
 
 
Tim & Tom-Andre i farta med en ny vri
 
 
Pål & Bilal kjørte en klassisk stil. 
 
Vinneren her ble faktisk en delt 1.plass siden vi hadde to par som kom akkurat inn på samme tid 1.min og 44.sekund. Arle & Camilla var et par som kom inne på denne tiden, som kan beskrives som en vanvittig rask runde, der Arle tok seg av ballkontrollen og Camilla hang på og de gjorde en imponerende lag innsats. Birger var dessverre Alene, og ble dermed siste mann ut, han kunne ta plukke ut hvem han ville som partner, og valget falt dessverre kan man vel si på Arle Ivar. De hadde et vanvittig tempo ut av startblokken, og det var en spent stemning rundt bålet i det dem kom rundene rundt hytte hjørnet. Guttene skreik og ropte va tiden var, men dette fikk de ikke vite. Når de endelig kom frem til målet og skulle skyte visste det seg at de lå godt innen for rekkevidden til og vinne hele greia. Men så bommer dem og alle trudde at nu var det kjørt, men dem peisa på og hadde et vinnerinnstinkt det luktet svidd av. Når de endelig hadde kommet seg til røre hvor ballen skulle oppi var tiden 1.min og 40.sek. Men så skjedde det utenkelige, de misset på første forsøk med å få ballen oppi røre, og på andre forsøk fikk de det til. Klokken stoppet på tru det eller ei 1.min og 44.sekunder. Dermed måtte Arle & Camilla dele første plassen sin med Birger. Arle var jo selvsagt stor fornøyd med en dobbel seier og koset seg i stolen etter konkurransen. 
 
 
 
Når vi kom ned fra fjellet og alle hadde fått dusjet og ordnet seg samlet gjengen seg nede på klubbhuset til nok en konkurranse. Som sagt så har FK Sørøy Glimt kjøpt inn toalett papir å tørke papir som dem prøver og få solgt ut. Ikke overraskende hadde Ukkas lagd en konkurranse ut av dette. Vi ble delt opp to og to og alle skulle selg en pakke med toalett papir eller tørke papir innen 45min. Alle heiv seg rundt og stormet ut av klubbhuset. Reidar & Nils gikk seirende ut av denne konkurransen, dem lurte seg inn i garderoben å ringte hjem, en lur taktikk ingen andre hadde tenkt på, penger hadde de også overraskende med seg, for regelen var slik at skulle du være først måtte du også ha cash.
 
Jubelen var stor når Jeg (Kalle) & Cameron var sist inn på klubbhuset, det vil si vi hadde brukt 15min++. Men jubelen stilnet bra når vi smalt 900kr i fange på Ukkas, og guttene skjønte at vi hadde ikke bare solgt 1 men 3 pakker på like lang tid som di andre brukte på 1.
 
Kvelden ble rundet av med en Fifa turnering på PS4. Her er jeg litt usikker på hvem som gikk seirende ut, så jeg skriver ikke mer om dette. Men som dere sikkert skjønner, så jo høyere plassering du får uansett konkurranse jo bedre blir din totale poengscore :)
 
Søndag:
 
Vi møtte på klubbhuset og gjorde oss klar til trening kl1300. Det vil si noen, det hadde tydeligvis vært en misforståelse i trener teamet som gjorde at Arle-Ivar trudde treninga var kl1400 som først annonsert, men den hadde blit flyttet til kl1300 noe ikke alle hadde fått med seg. Men nok om det.
 
Vi startet dagen med nok en konkurranse, her hadde Ukkas lagt 4 forskjellige farga vester på rekke å rad opp bakken med Tor-Viggo. Det var forskjellige antall på disse 4 fargene, målet var å telle alle og komme til Ukkas og fortelle hvor mange vester det var pr farge. Her gikk noe Overraskende Reidar av med seieren.
 
Men så kommer vi til den desidert siste konkurransen. Det var selve treningen, her ble vi delt opp i 3 lag som ble trekt av Anneli og Tim. Der vi skulle spille en trippel serie 5 mot 5. Og for en konkurranse dette ble, den innholdt alt en god gammel dags fotball kamp skal inneholde, det var temperatur fra start til slutt. Her gikk lag blå bestående av Kalle, David Tran, Arle Ivar, Kenneth Brattfjord & Cameron av med seieren. Etter trening dukket Ukkas opp i garderoben og sa høyt følgende: Arle Ivar, vi har jo skapt monstra. Den beskrivelsen kan vel passe greit til dagens økt, for det var virkelig fyr & flammer uten at vi skal gå innpå dette. Humøret var vertfall på topp etter treninga, og Ukkas gikk igang med premie utdelinga for helga :) 
 
 
Her har Akkurat Arle-Ivar mottatt prisen som helgas klovn. Dette pga at han presterte og komme forseint til en trening han selv hadde vært med og bestemme tids punktet på. Slik kan skje og vi gratulerer Arle-Ivar :) 
 
 
Edmund Olsen vant prisen Årets Sørøystjerne. Han hadde samlet desidert mest poeng gjennom helgas konkurranser. Kenneth Brattfjord vinker med sin grønne lue for 2 plassen. Beklagelig vis husker jeg ikke hvem som tok tredjeplassen :) 
 
 
Lord Trondal tar seg en velfortjent hvil etter dagens treningsøkt & følger spent med på pris utdelinga.
 
 
Tim er stor fornøyd med helga. Selv om han var uheldig og fikk seg en ostepop strekk tidlig i sist uke. Deltok han på alt, og syntes dette var en konge helg :) 
 
Vi takker all som deltok for en fantastisk helg. Og ønsker alle sammen vel hjem. Neste samling er om to uker i Alta. Når den tid nærmer seg kommer det ut mer info :) Ha en fortsatt nydelig søndag alle sammen hilsen alle i FKSG :) 
-

Kommentarer til denne nyheten:
 
11.04.2016, skrevet av Karl Magnus
Tredje plassen gikk til Tom-Andre Gamst tydeligvis :)
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
Siste 10 kommentarer
01.11. Det var mange fin...
06.04. Hei ! Lurte på om...
03.11. Hei! Hva har dere...
07.06. Det begynner å ty...
01.06. Hei hei. har dere...
11.04. Tredje plassen gi...
17.03. Vi trenger flere ...
14.03. Tape mot Rafs?? N...
26.02. En fantastisk his...
23.02. Takk Lars :)...

 

Terminlister/tabeller

 
FK SØRØY GLIMT
Adresse: v/Roy Mienna, Postboks 2, 9593 Breivikbotn
Mobil: 40201111     Epost: leder(at)fksoroyglimt.no     Bank: 4912 20 06122
          Webansvarlig: Lars Hustad